Bluetooth Højtaler Test 2018 – bedste trådløse højttaler

Bluetooth Højtaler Trådløs bedst i test

Bluetooth Højtalere er et hit - og med god grund...

Det er blevet meget populært med højtalere, der forbindes via Bluetooth i stedet for et kabel.

More...

Det er det blandt andet, fordi det giver en mulighed for at have højtaleren med på farten – for eksempel på stranden eller skovturen.

Desuden er en sådan højtaler nem at tage med sig ud i haven, i køkkenet eller på badeværelset, hvis man gerne vil høre musik, imens man gør sig klar.

Sidst men ikke mindst er det simpelthen bare meget nemmere end at skulle have en masse kabler til at ligge og rode rundt, og derfor vælger mange denne løsning.

Trådløse højttalere i mange forskellige prisklasser

Efterhånden er der mange forskellige modeller på markedet, og du kan få Bluetoothhøjtalere i alle prisklasser.

Kvaliteten er ofte derefter, så hvis det er en højtaler, du skal bruge meget, kan det godt betale sig at investere lidt mere i den.

Er det blot en reservehøjtaler, kan du måske nøjes med en lidt billigere model. Uanset hvad får du her en stor oversigt og introduktion til nogle af de forskellige muligheder, der er.

Der er højtalere til enhver smag, i enhver størrelse og til ethvert budget, så der skal også nok være en, der passer helt perfekt til dine krav og behov.


Ultimate Ears Boom 2 grøn
 • Topscorer med 79 point hos Råd og Rön
 • Vurderet som ”god” hos Forbrugerrådet Tænk
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
839,00 kr. 0,00 kr. 839,00 kr. Læs mere »
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Læs mere »

Logitech Ultimate Ears Boom 2

Den første kandidat i vores store test er modellen Ultimate Ears Boom 2, som er produceret af Logitech.

Det er en kompakt højtaler med rigtig lang batteritid – også når den er på standby.

Batteriet holder i op til 15 timer, så der er rig mulighed for lange, skønne dage med musik på stranden sammen med vennerne.

Slukker selv 

Den slukker selv, hvis den ikke bliver brugt i længere tid, og så er den dejlig nem at bruge. Den har to knapper foroven - en til at tænde og slukke på og en til at forbinde nye enheder via Bluetooth.

Derudover er der to store knapper på siden til at styre lydstyrken, og de er slet ikke til at tage fejl af. Det er altså en højtaler, der er nem at bruge, og hvor der ikke er alverdens forskellige funktioner, som blot ender med at forvirre.

En kompakt højtaler der er nem at have med på farten

Denne højtaler er yderst populær, fordi den er så dejlig nem at have med på farten.

Den fylder ikke særlig meget, men den har alligevel en rigtig god lyd, og så er den tilmed vandtæt.

Det betyder for eksempel, at du uden problemer kan have den med på badeværelset, selvom der bliver fugtigt, når du går i bad. Ligeledes behøver du ikke være bange for at have den med på stranden, hvor der også er risiko for vandsprøjt.

Faktisk kan højtaleren nedsænkes i vand på op til 1 meter i hele 30 minutter, uden at den tager skade. Det forholder sig imidlertid sådan, at højtaleren ikke flyder, og det vil sige, at hvis du eksempelvis er på en båd eller en badebro og skulle være så uheldig at tabe din højtaler, så er det alligevel en god idé at få den fisket op hurtigst muligt.

Lyd i 360 grader

Modellen har en højde på 18 centimeter, måler 6,7 centimeter i diameter og vejer 548 gram.

Det er altså en mindre sag, og netop derfor er den så nem at have med til både det ene og det andet.

Med sit unikke, cylindriske design spiller den musik hele vejen rundt, og det giver en fantastisk lydoplevelse. Med lyd i 360 grader får du en dyb, gennemført musikoplevelse, hvor du rigtig kan få alle detaljerne med.

Imponerende bas for så billig en højtaler

Den trådløse højtaler har et frekvensomfang, der rækker fra 90 Hz til 20000 Hz, og så har den en imponerende bas.

Det vil sige, at selvom den er lille og fiks at have med sig, formår den stadig at spille ethvert selskab op, og du kan bruge den til hyggemusik i køkkenet såvel som til den helt store grillfest.

Mulighederne er uendelige med en højtaler, der fylder så lidt og samtidig har så meget at byde på. At den tilmed er vandafvisende, gør kun det hele endnu bedre, da det giver maksimal frihed til dig som bruger.

Topscorer hos Råd & Rön 

Hos vores svenske naboer, som står bag denne hjemmeside med tests af alverdens ting og sager, ligger højtaleren Ultimate Ears Boom 2 helt i toppen.

Hos Råd og Rön har de således lavet en gennemgående test af 31 trådløse højtalere, og af alle disse klarer netop denne model sig bedst. Den får hele 79 point ud af 100.

Den får 8 ud af 10 på lydkvalitet og 9 ud af 10 på batterilevetid. Installation og daglig anvendelse bliver ligeledes tildelt 9 ud af 10 point, og alt i alt kan vi altså konkludere, at der er tale om en god allround-højtaler, som klarer sig godt på mange parametre.

"God" hos Forbrugerrådet Tænk

Hos Forbrugerrådet Tænk bliver den ligeledes vurderet som god. Her har den en samlet score på 75 %, hvilket også må siges at være temmelig godt.

Her vurderes lyden til at være god og muligheden for at lytte fra forskellige sider til at være rigtig god.

Dette har igen noget at gøre med det særlige design, som sender lyden ud i alle retninger.

Også her bliver opsætning og hverdagsbrug vurderet som rigtig god, og det samme gør den tilhørende app. I appen er det blandt andet muligt at forbinde højtaleren med en anden højtaler for derved at skabe en endnu bedre og større lydoplevelse.

Det er altså en højtaler med mange forskellige muligheder, og generelt bliver den vurderet som rigtig god.

Højtaleren har en pris på omkring 1.200 kroner, så den er tilmed i den billigere ende af spektret, når det kommer til kvalitetshøjtalere, der virkelig har noget at byde på.


2. JBL Flip 4 Mono portable speaker 16W

JBL Flip 4 Mono Portable Speaker 16w Sort
 • 4 ud af 5 stjerner hos Digital Trends
 • 90 % hos Tech-test.dk
 • Samlet score på 5 ud af 6 hos lydogbillede.dk
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

JBL Flip 4 transportabel højtaler

JBL står bag testens næste kandidat, som har en pris på under 900 kroner.

Denne model er ligesom Ultimate Ears Boom 2 cylindrisk, hvilket giver lyd hele vejen rundt.

Den måler 17,5 centimeter i højden, har en diameter på knap 7 centimeter, og så vejer den 515 gram alt i alt.

Overskuelig betjening af højtaleren 

På siden af højtaleren finder du et overskueligt kontrolpanel, som ikke er til at misforstå.

Der er en knap til at styre Bluetooth, to knapper til at kontrollere lydstyrken og en knap til pause/play.

Denne kan også modificeres til at styre opkald og stemmestyring såsom Siri på en iPhone. Det gør man ved at hente den tilhørende app og lave om på indstillingerne i denne.

Imponerende spilletid og mulighed for flere forbindelser

Denne højtaler har en imponerende spilletid på op til 12 timer. Du behøver altså ikke bekymre dig om, at festen pludselig dør ud, fordi højtaleren står af.

På siden af højtaleren er der fem små LED-pærer, som indikerer, hvor meget strøm der er tilbage, og på den måde kan du altid følge med i batteritiden på din højtaler. 

Desuden er der med denne model mulighed for at tilkoble flere enheder på samme tid.

Du kan således have både din smartphone og din computer forbundet til højtaleren og så blot vælge, hvilken enhed du vil spille musik fra.

Det gør op med bøvlet med at frakoble en enhed for at tilkoble en anden og så tilbage igen.

En vandtæt højtaler 

De tidligere modeller fra JBL har været ”splash proof”, hvilket vil sige, at de har kunnet holde til at få vand på sig i mindre mængder.

Med denne model er de imidlertid gået skridtet videre, og den kan derfor ligefrem nedsænkes i vand, uden at højtaleren tager skade.

Den kan således overleve på en dybde på op til 1 meter i 30 minutter, før den tager skade, og det betyder, at du med ro i sindet kan tage den med på farten – selv når du skal være i nærheden af vand.

Den flyder ikke, så hvis du taber den i poolen, skal du selv få den fisket op, men i det mindste tager den ikke skade af det.

Ligger i toppen i flere tests

Dette er en højtaler, der er rigtig god til prisen. For blot 900 kroner får du en trådløs højtaler, som klarer sig rigtig godt i flere forskellige tests, og som har nogle virkelig fine kvalifikationer.

Den har en frekvens, der rækker fra 70 Hz til 20000 Hz, og så har den en rigtig fin indbygget bas.

Hos Digital Trends får den en samlet score på 4 ud af 5. Her fremhæves blandt andet dens imponerende rækkevidde med over 6 meter fra ens afspilningsenhed til højtaleren, og med flere vægge imellem er lyden stadig fejlfri, og det giver dig maksimal bevægelsesfrihed, når du bruger netop denne højtaler.

Gode anmeldelser over hele linjen

Hos lydogbillede.dk får den ligeledes gode anmeldelser. Her får den 4 ud af 5 stjerner, og den bliver især fremhævet for sin kraftige bas, der giver en dyb og god lyd.

Desuden nævnes her muligheden for at koble denne højtaler sammen med andre højtalere for at spille i ”party mode”.

Den kan således forbindes med op til hele 100 andre højtalere, der er kompatible med JBL Connect, og på den måde kan du skabe den helt store fest ved hjælp af deres app.

Hos Tech-Test får højtaleren fra JBL en score på 90 %, hvilket også må siges at være temmelig godt. Her roses den for sin mobilitet og sin brugervenlighed i forhold til kontrolpanelet på siden af højtaleren.

Konklusion 

Alt i alt har vi altså at gøre med en højtaler, hvor man får utroligt meget for pengene, og som klarer sig godt på mange forskellige områder.

Den har en lang batterilevetid, der er mulighed for at tilkoble den med flere andre højtalere, og så er den vandtæt, så du trygt kan tage den med dig ud på eventyr.


3. JBL Charge 3

JBL Charge 3 Trådløs Bluetooth Højtaler
 • Topkarakter med 10/10 hos mobil.nu
 • Superior” og 9/10 hos Tom’s Guide
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
1.290,00 kr. 0,00 kr. 1.290,00 kr. Læs mere »

JBL Charge 3 Bluetooth Højtaler

Charge 3 fra JBL kan fås til den nette sum af ca. 1.400 kroner, og det er dermed endnu en højtaler i den billigere ende.

Ligesom med den tidligere omtalte model fra JBL kan du med JBL Charge 3 sammenkoble flere forskellige højtalere og dermed få en endnu bedre lydoplevelse.

Med appen JBL Connect kan du således lave et helt net af forskellige højtalere, der alle er kompatible med dette program, og det giver dig altså mulighed for en helt unik lydoplevelse, der når helt nye højder.

Imponerende batterilevetid og mulighed for opladning fra højtaleren 

Denne kraftige højtaler har en spilletid på op til hele 20 timer, og du kan dermed roligt invitere til dans hele natten.

Desuden er det muligt at oplade smartphones og tablets fra højtaleren grundet det imponerende batteri, så hvis du er bange for at løbe tør for strøm i løbet af aftenen, kan du blot tilkoble din enhed direkte til højtaleren.

Højtaleren vejer 0,8 kg, så det er en lidt større og tungere model, som dog stadig er overskuelig at have med på farten, og så giver den en overvældende lydoplevelse taget dens størrelse i betragtning.

Den måler 21,3 centimeter i bredden, 8,7 centimeter i dybden og 8,85 centimeter i højden, så det er ikke en af de mindste trådløse højtalere på markedet, men den har alligevel en fornuftig størrelse til at tage med sig rundt omkring.

Besvar opkald, og gå krystalklart igennem 

Grundet den indbyggede støj- og ekkoreducerende højtalertelefon har du med denne højtaler mulighed for at besvare opkald og gå helt rent igennem til den anden person.

Med blot et enkelt tryk på en knap kan du acceptere indkommende opkald, og i modsætning til mange andre højtalere går du klart og tydeligt igennem med denne model.

Det vil altså sige, at hvis du eksempelvis bruger højtaleren til at høre musik under madlavningen, kan du uden problemer besvare dine opkald og stadig være sikker på, at du kan høres trods lyde fra komfuret og de sitrende pander.

”Det oplagte valg” ifølge mobilsiden.dk 

På mobilsiden.dk kan du finde anmeldelser af forskellige produkter, herunder JBL Charge 3.

Denne model scorer 5,5 ud af 6, og den er ifølge dem det oplagte valg, hvis man er på udkig efter en god trådløs højtaler.

De fremhæver blandt andet dens enkle betjening og store rækkevidde, du kan nemlig bevæge dig inden for en radius af hele 10 meter og stadig problemfrit spille musik via Bluetooth.

Desuden er de begejstrede for dens gode bund og dens lange batteritid.

Spiller du på maksimal styrke, kan den spille i cirka 5 timer, og det er altså ret imponerende for en højtaler i denne størrelse.

Alt i alt er det en højtaler, hvor du får virkelig meget lyd for pengene, og netop derfor er den også et oplagt valg.

Vandtæt højtaler med solid bas 

Denne højtaler er ligesom de andre, der er blevet nævnt IPX7-klassificeret.

Det vil sige, at den er vandtæt i op til 30 minutter på en maksimal dybde af 1 meter.

Igen er det altså en højtaler, der kan klare at være med i bad eller til pool party.

Derudover har den en imponerende bas, som virkelig giver et godt lydbillede, og netop derfor får den også hele 5 ud af 6 stjerner hos lydogbillede.dk.

De pointerer, at den er i stand til at give en god lyd ved flere forskellige musikgenrer, og at den derfor når godt omkring.

Også hos svenske Råd og Rön får den gode anmeldelser og ligger som topscorer i sin kategori. Her får den 9 ud af 10 for både batteri, daglig anvendelse og installation.


4. JBL Clip 2 Waterproof Ultra Portable

JBL Clip 2 Trådløs Højtaler
 • Topkarakter med 10/10 hos mobil.nu
 • Superior” og 9/10 hos Tom’s Guide
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
390,00 kr. 0,00 kr. 390,00 kr. Læs mere »

JBL Clip 2 Waterproof transportabel højtaler

Denne smarte, lille højtaler er, som navnet også antyder, virkelig transportabel.

Med en vægt på under 200 gram er den fiks at have med, hvor end du går, og dens smarte karabinhage i toppen gør den helt ideel til alverdens forskellige eventyr.

Den har en højde på 14,1 centimeter, en bredde på 9,4 centimeter og en dybde på 4,2 centimeter, og dermed er det altså både i vægt og dimensioner en lille model, som er nem at have med på farten.

Imponerende lydbillede 

Trods dens lille størrelse giver denne højtaler et imponerende lydbillede.

Den kan nå et fornuftigt lydniveau, uden at lyden bliver skinger og træls, og desuden har den en god indbygget bas.

Du får altså meget lyd i forhold til højtalerens størrelse og pris. Denne model koster nemlig kun omkring 800 kroner, og er du på udkig efter en mindre højtaler, der er nem at have med, når du skal på eventyr, er dette altså et godt bud. 

Desuden er den vandtæt, hvilket igen lægger op til at bruge højtaleren på farten.

Den kan nedsænkes i vand på op til 1 meters dybde, og den kan være der i 30 minutter, uden den tager skade.

Kombinationen af det lette design, dens vandtætte opbygning og den medfølgende karabinhage giver dig altså alverdens muligheder for at tage den med, når du skal ud at opleve verden og være aktiv både til lands og til vands.

En højtaler i topklasse 

Denne højtaler scorer topkarakter hos mobil.nu netop grundet sin gode pris og sine gode egenskaber.

For eksempel har den indbygget støj- og ekkoreducering, så du kan bruge den til at modtage opkald, når du har højtaleren med dig.

Det giver dig mulighed for at besvare indgående opkald selv, når du er i gang med at padle din kajak ned ad åen eller hænger og dingler på en klatrevæg et eller andet sted.

Den har en batterilevetid på 8 timer, hvilket bestemt er fornuftigt i forhold til dens størrelse, så du kan roligt tage den med på vandre- og cykelture eller sætte den fast på din backpack, når du er ude i verden.

En god højtaler til prisen 

Med en pris på blot 800 kroner er dette bestemt en højtaler, der er til at komme i nærheden af.

Den performer utrolig godt til prisen og har en god lyd både i forhold til bas og diskant. Imponerende nok kan den også give et godt lydbillede på akustisk musik, hvilket ellers ikke ses så tit.

Vokaler kommer ligeledes fint til udtryk, og samtidig har den en god bas, så du også kan få en ordentlig dybde på. Ifølge Tom fra Tom’s Guide fortjener den da også hele 9 ud af 10 stjerner, blandt andet for dens mobilitet og gode lyd til prisen.


5. Audio Pro ADDON T3

Audio Pro Addon T3 Bluetooth Højtaler
 • 58 point hos Råd og Rön
 • 5/5 stjerner baseret på 338 anmeldelser hos testfreaks.se
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Audio Pro ADDON

Denne trådløse højtaler fra Audio Pro er en lidt større model og er dermed ikke en, man lige snupper med i håndtasken, men den er stadig ideel til brug i for eksempel haven eller på skovturen.

Med en vægt på lige omkring 2 kilo er den da også temmelig let at have med på farten, men den er måske ikke den mest optimale højtaler til vandreturen.

Højtaleren måler 11,5 x 21,5 x 13,5 centimeter, og så koster den ca. 2.000 kroner.

Batterilevetid på over 30 timer 

Med denne højtaler kan du holde festen kørende i lang tid.

Den kan spille i over 30 timer på en enkelt opladning, og på fuld lydstyrke holder den i hele 12 timer.

Der er altså rig mulighed for at danse hele natten til god musik med denne højtaler. Desuden kan du oplade dine forskellige enheder direkte fra højtaleren, så har du den med på camping eller på tur, behøver du ikke at være bange for at løbe tør for strøm, selvom du spiller musik hele dagen.

Dette fremhæves også i anmeldelsen fra svenske Råd og Rön, hvor den får 58 point ud af 100.

Den får 9 ud af 10 for batteriet samt 9 ud af 10 for både installation og daglig anvendelse. Noget af det, der trækker ned her, er dens mobilitet, som ikke er fantastisk.

Imidlertid er det klart, at du med en større og tungere højtaler, som selvfølgelig er sværere at have med sig rundt, får en bedre lyd og et større batteri, og derfor skal mobilitet ofte vejes i forhold til lydkvaliteten og batterilevetiden, da størrelsen har meget at skulle sige på begge parametre.

Håndtag i ægte læder 

Er du på udkig efter en fiks model, du lige kan snuppe med i tasken, er dette ikke det oplagte valg.

Vil du til gengæld have en fantastisk lydoplevelse, hvor du ikke som sådan skal bevæge dig rundt med højtaleren, er den værd at kigge nærmere på. Den kommer med et smart håndtag i ægte læder, hvilket alligevel gør den mere transportabel, og desuden giver det et lækkert design.

Generelt er designet enkelt og stilrent, og der er fokus på de gode materialer. Det vil sige, at du får en smuk højtaler, som du snildt kan lade stå fremme, hvis du for eksempel vil bruge den i køkkenet, når du laver mad.

På toppen af højtaleren finder du et enkelt og overskueligt kontrolpanel i solidt metal, hvorfra du kan styre din musik og tilkoble nye enheder via Bluetooth.

På dette panel kan du desuden følge med i opladningsprocessen, hvor de tre små pærer i panelet blinker, når din højtaler er sat til opladning, og du kan dermed nemt sikre dig, at du faktisk får strøm på.

Brugerne elsker den

Den bedste indikator for kvaliteten af et produkt er andre brugeres oplevelser.

Producenterne kan fremhæve nok så mange fine træk, men hvis ikke kunderne er utilfredse, nytter det ikke noget.

Derfor er det også værd at nævne, at denne højtaler får hele 5 ud af 5 stjerner hos svenske testfreaks.se. Dette er baseret på over 300 anmeldelser fra uafhængige brugere, og der er altså noget, der tyder på, at denne højtaler har noget at byde på.

Den har en imponerende lydkvalitet ved mange forskellige typer musik, og du kan dermed roligt investere i denne, hvad end den skal spille op til fest eller sørge for lækre toner på en stille aften derhjemme.

Med sit tidløse design er der intet, der hindrer dig i at lade den stå fremme, og har du eksempelvis en lille lejlighed, kan den dermed også være substitut for et gedigent anlæg.


6. Bose Soundlink Revolve

OBS: Midlertidigt udsolgt hos forhandleren

Bose Soundlink Revolve
 • Anbefalet af Alt om Data
 • Særligt anbefalet af lydogbillede.dk
 • Topscorer hos Råd og Rön
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Bose Soundlink Revolve Plus - OBS Midlertidigt udsolgt

Dette er ubestridt den dyreste højtaler i denne test, men den giver til gengæld en helt fremragende lyd, så du får alligevel meget for pengene.

Højtaleren har en batterilevetid på op til 16 timer, hvilket er temmelig godt for en højtaler i denne størrelsesorden.

Vil du have længere levetid, er der også en plus-model, som kan spille i op til 24 timer på en enkelt opladning. Denne model vejer lige omkring 900 gram og er altså en mindre højtaler, der snildt kan tages med ud i verden.

En højtaler med overskud 

Bose er kendte for sine kvalitetshøjtalere, og denne model er bestemt ingen undtagelse.

Den skaber et imponerende lydbillede, der både har en god dybde i bassen og kan klare diskant.

Alt i alt spiller den musik med voldsomt overskud taget dens størrelse i betragtning, og der kan spilles højt, før det begynder at påvirke lydkvaliteten.

Netop derfor er den også blevet anbefalet af Alt om Data, som omtaler den som en ”suveræn” Bluetoothhøjtaler.

De er især begejstrede over dens imponerende lydbillede og stilrene design.

Specielt anbefalet af Lyd og Billede 

Denne højtaler har ikke blot imponeret Alt om Data, men også lydogbillede.dk giver den en speciel anbefaling med på vejen.

De fremhæver, at den er stænktæt, hvilket betyder, at du trygt kan bruge den i alle husets rum og også kan tage den med uden for uden at frygte for dens overlevelse, hvis det skulle begynde at dryppe.

Det giver en enorm brugervenlighed og gør, at den kan bruges i mange sammenhænge og situationer.

De giver den 5 ud af 6 stjerner, og det eneste, der trækker ned, er tilsyneladende prisen, som ligger i den høje ende.

Dog er det en højtaler med god lyd for pengene, så hvis du har råd til at investere lidt mere, er det alligevel et fornuftigt bud.

Unikt design 

Det findes mange højtalere, som er cylinderformede og dermed giver lyd i alle retninger. Det er smart for at opnå et ens lydbillede i hele rummet, eller hvis du befinder dig udenfor.

Denne højtaler er imidlertid ikke blot cylinderformet, men derimod kegleformet, og det giver samme effekt. Det er et unikt design, man ikke ser ofte, og derfor skiller denne højtaler sig ud fra mængden.

Den er fremstillet i robust aluminium, og det vil sige, at det også er en højtaler, der kan holde til noget, og som du derfor trygt kan tage med dig på farten.

Med et håndtag i toppen er den desuden praktisk at snuppe med på vej ud ad døren, og det stilrene design passer ind hvor som helst.

Få en endnu større oplevelse med Bose Connect 

Som med flere andre højtalere har du også med denne model fra Bose mulighed for at skabe enten fest eller stereotilstand ved at sammenkoble flere forskellige højtalere.

Det gør du med deres app Bose Connect, hvorfra du så kan styre dine forskellige enheder.

På den måde får du et endnu større og bedre lydbillede, og så kan du uden tvivl spille op til fest.

Derudover er det muligt at besvare indkommende opkald ved at bruge knapperne på højtaleren, så selv når du er på tur med din højtaler, kan du modtage opkald.

Du kan styre forskellige funktioner og opdateringer i appen, og du kan ligeledes sætte din højtaler op til at kunne aktivere Siri eller Google Now.

På den måde har du altså mange forskellige muligheder med denne højtaler, og den ligger da også som topscorer på svenske Råd og Rön.

OBS: Midlertidigt udsolgt hos forhandleren


Kilder

Danske Tænk, som er en uvildig instans, er nedsat af forbrugerrådet, og tester jævnligt husholdnings-, bolig- og haveprodukter. Du finder tænks tests her hos Tænk

RådogRön, er den svenske pendant til Tænk. RådogRön tester også jævnligt husholdnings-, bolig- og haveprodukter. Du finder RådogRöns test her hos RådogRön

Det skal lige siges, at det koster penge at læse artiklerne, men det er småpenge ift. hvad du får - Tænk tager 52,- for et abonnement, og så får du også et fysisk blad tilsendt med alle deres seneste tests.

RådogRön tager 65,- for en artikel og 55,- svenske kroner for et abonnement.


Peter

Peter

Dedikeret familiefar 

Jeg har så længe jeg kan huske, nørdet meget med at købe de rette de rette hvidevareprodukter og andet grej, der indgår i husholdningen - til de laveste priser. Det er jo trods alt ikke småpenge som man kan spare. Og når det nu er standard varer, som findes i diverse webbutikker, hvorfor så ikke finde den laveste pris?


Vurder artiklen:

Bluetooth Højtaler Test 2018 – bedste trådløse højttaler
4.9 (97.14%) 7 stemmer

Relaterede artikler