1. Vi bruger Google Analytics som bruger cookies til at måle trafikken, og forbedre brugeroplevelsen.
  2. Gennem 3. parts netværk, som Partner-ads, Tradetracker og Adtraction, tjener vi en lille skilling i form af en procentdel af det samlede køb som mine læsere foretager. Dit køb bliver ikke dyrere af den grund.
    1. Partner-ads (Persondatapolitik)
    2. Adtraction (Persondatapolitik)
    3. Tradetracker (Persondatapolitik)
  3. Vi benytter reklamer fra bl.a. affiliate netværkene Partner-ads, Adtraction og Tradetracker på vores website. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Affiliatenetværkene lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet affiliatenetværkene lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.
  4. Ejeroplysninger/dataansvalig:
    Peter S. Juul
    Juul Consulting
    CVR: 37853429
    Frederiksdalsvej 5a 2.tv
  5. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
    http://minecookies.org/cookiehandtering
  6. Google Analytics
    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Vi gemmer data i 50 måneder uden personhenførbare data.
  7. YouTube
    Vi anvender videoer fra YouTube, som er indlejleret på siderne. Hvis du har en Google konto og er logget ind, kan YouTube anvende egne cookies for at spore din eventuelle interaktion.
  8. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  9. Surftown
    Websitets hosting forestås af Surftown, hvormed vi har en databehandleraftale.
  10. Slet data
    Du kan til enhver tid slette og se dine data. Dette foregår ved, at du sender en mail til peter @ testogbedst.dk, hvor du skriver at du gerne vil have udleveret data omkring, som vi måtte have på dig.
  11. Datatilsynet
    Borgergade 28, 5.
    1300 København K
    dt@datatilsynet.dk
    +45 33 19 32 00
    Det er også muligt at sende en klage direkte til mig: Du kan skrive til peter @ testogbedst.dk
  12. Skulle der ske et sikkerhedsbrud, vil der rettes henvendelse til Datatilsynet umiddelbart efter.
  13. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.Kontakt vedr. personoplysninger
    Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.