Juicer Test 2018 “Bedst i Test”

Juicer test: 6 "bedst i test" juicere

Sundhedsbølgen er for alvor over os. Ud over at få friskpresset juice om morgenen bruger vi juicing til udrensning, et boost til immunsystemet og til at sænke kolesteroltallet, så vi undgår hjertekarsygdomme og kræft.

More...

Kroppen bliver i stand til at forbrænde fedt, og mængden af insulin, som er det hormon, der binder fedtet til kroppen, nedbringes drastisk.

En juicekur udrenser ikke bare – den giver ligeledes øget velvære gennem den enorme mængde antioxidanter, og så er det også en effektiv slankekur, uden du skal lide det store under forløbet som ved fastning. 

Søger du en juicemaskine, kan du herunder få indgående indsigt i de modeller, vi har valgt at tage med blandt andet grundet deres fantastiske evner til at presse juice og få mest muligt ud af frugten.

Et hit blandt testsites & brugerne

I denne guide får du indsigt i nogle af markedets bedste og mest anmelderroste juicere.

Vi tager udgangspunkt i seks forskellige typer, som er designet og udviklet af nogle af de fremmeste producenter i verden.

Her er både en juicer, der er kåret som bedst i test hos Tænk, flere topscorere hos det velansete, svenske Råd&Rön og en model med en høj brugerscore på 4,7 ud af 5 fordelt på i alt 22 brugeres bedømmelser.

I vores juicer test ser vi blandt andet nærmere på de forskelligartede funktioner, samt hvad de pågældende testsites har vurderet ud fra, når de har testet en saftpresser/juicer.

Vi har en klar ambition om at klæde dig på til at kunne finde den rette juicer til lige netop dine behov, ønsker og krav.  

Saftcentrifuge = 0 spild

Fælles for alle juicere i vores juicepresser test er, at de er konstrueret ud fra samme princip.

De fungerer således, at de har en indbygget saftcentrifuge, som bidrager til at få al saft ud af frugterne og sorterer alle rester fra, som ikke skal med i juicen.

Det kan være stilk, skræl og eventuelle klistermærker, der fx sidder på æbler og pærer - så du får det maksimale ud af dine frugter og grøntsager.

Rigtig god fornøjelse med at finde den rette juicer, så du allerede om ganske kort tid kan gå i krig med lækre juiceopskrifter, der forsøder tilværelsen og gør det meget sjovere og nemmere at leve sundt.


1. Philips Avance Collection HR1871

Philips Avance Collection HR1871 juicer

 • Tænk - "Bedst i Test" 2015
 • Topscorer med 84 point hos svenske Råd&Rön
 • star
  Brugerscore på 4,7 ud af 22 anmeldelser hos Wupti
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Den første kandidat er Philips Avance Collection HR1871, der er kåret som bedst i test af Tænk. Det er en enestående juicemaskine, som let og elegant klarer presningen af både frugt og grøntsager, så du kan mikse dine favoritter og få den ønskede smag.

Med en kampvægt på lige knap 5 kg er det ikke en sværvægter, og derfor er den nem at gemme af vejen, hvis du ikke ønsker, at den skal stå fremme.

Philips, som er en af de største producenter på markedet, hvad angår driftige køkkenmaskiner, har dog skabt en nydelig maskine i stål med et konservativt look, som sagtens kan stå fremme i køkkenet.

Testvindende juicer, der er alle pengene værd

Ud over at være bedst i test hos Tænk i 2015 får Philips Avance Collection HR1871 også store roser fra vores svenske naboer. Den er nemlig topscorer hos Råd&Rön med 84 ud af 100 mulige point.

Ganske imponerende og et synligt bevis på, at det uden tvivl er et godt køb, hvis du sonderer terrænet for at finde den bedste saftpresser til husholdningen.

Ser man nærmere på maskineriet, har den en solid og yderst kraftig motor, der trækker med hele 1.000 Watt. Den klarer uden problemer at centrifugere saften fra alle typer frugt og grønt, der er passende som indhold i en juice.

Med denne testvindende juicer kan du lave 2,5 liter frisk juice, og den er efterfølgende let at rengøre med et smart og innovativt QuickClean-system, som sikrer, at du på ca. 1 minut kan rengøre din juicer.

Du skal blot hælde et glas vand i påfyldningsrøret, trykke på knappen og lade maskinen klare resten.

Hvad angår brugervenlighed, scorer den også højt på listen. Den er ligetil og skaber ikke forvirring med unødige funktioner, som de fleste alligevel aldrig bruger.

Sikkerheden er naturligvis i top, mens støjniveauet med sine 73,9 dB, er ganske fint sammenlignet med andre juicere.

Rendyrket kvalitet, der holder til mange juices

Der er umiddelbart ikke noget negativt at fremhæve ved denne juicer. Det er rendyrket kvalitet, der holder til at lave juice mange gange, og den har mange attraktive egenskaber, som er værd at nævne.

Her kan blandt andet fremhæves, at den har to hastigheder, et ekstra stort påfyldningsrør, så der også er plads til de store frugter, samt aftagelige dele, der er lige til at komme i opvaskemaskinen.

Der følger endvidere en flot juicekande med, der kan indeholde 2,5 liter juice ad gangen - og du slipper for frugtkød på grund af den smarte si, der sørger for at filtrere alt det fra, du ikke vil have med.

Brugerne er vilde med Philps Avance Collection

På Wupti giver forbrugerne denne juicemaskine en brugerscore på 4,7 ud af 5 mulige, fordelt på 22 bedømmelser, hvilket understreger, hvor god en juicer vi her har med at gøre. 

Philips har begået en genistreg, da de udviklede maskinen, som indfinder sig i mange køkkener med rigtig god grund.

En robust sag, der er bygget til at blive anvendt hver eneste dag – helt uden problematisk rengøring, der for mange er en irritationsfaktor.

Det får du intet af her. Det er i sandhed en saftcentrifuge, der skaber stor værdi for dig, der nyder juice og holder af at holde dig sund.

Er det ikke lige dig at spise frugt og grønt, er det her muligheden for at gøre det hele mere smagfuldt og få mere ud af hvert et stykke frugt.

En Philips Avance Collection HR1871 kan erhverves for lige knap 1.200,- hos WhiteAway, der er det billigste sted at købe denne unikke juicer. 

Alt i en alt en suveræn juicemaskine, der bare må prøves.


2. Bosch MES4010

Bosch MES4010 Juicer/Saftpresser
 • ”Meget god” hos Tænk i 2015
 • Topscorer hos svenske Rådogrön
 • star
  Samlet score på 4,6 ud af 5 på WhiteAway
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Bosch står bag testens næste juicer, der med en pris på omkring 1.200,- ligger i den dyrere ende af skalaen.

Dog hænger pris og kvalitet uløseligt sammen, når det kommer til juicere, og med denne Bosch MES4010 får du således en rigtig god juicer, hvor der er tænkt over detaljerne, og som scorer rigtig højt i Tænks test fra 2015.

Tænk vurderede maskinen på en række forskellige punkter, og den fik den bedste vurdering i flere af punkterne, herunder blandt andet brugervenlighed, støjniveau og ydeevne.

Funktionalitet og flot design

Denne Bosch-model er en grundlæggende gennemtænkt og gennemført maskine, hvor der både er tænkt over at gøre det let for dig som bruger at benytte maskinen. 

Juiceren er er fremstillet i et moderne udtryk, og med sit stål og den matte, sorte farve passer den godt ind i de fleste hjem.

Vil du hellere pakke maskinen væk efter brug, er der også tænkt over det. Et praktisk ledningsoprul gør, at juiceren ikke fylder ret meget i skabet.

Ekstra påfyldningsrør

Juicerens ekstra store påfyldningsrør gør det nemt og hurtigt at lave juice, idet man ikke behøver at skære frugterne over først.

Dertil kommer den store juicekande på 1,5 liter, som endda har skumskiller og en beholder med en kapacitet på 3 liter til frugtkød.

Du kan altså nemt lave store mængder juice hurtigt og uden megen arbejde, og hvis du er interesseret i at bruge frugtkødet til bagværk eller andet, skilles det nemt fra juicen og kræver ikke ekstra arbejde.

En favorit med stærkt maskineri og høj sikkerhed

Det er ikke blot Tænk, som er begejstrede for denne juicer – også svenske Råd&Rön var imponerede; så meget at de endda udnævnte den som topscorer i deres test.

Dem, som det hele i sidste ende handler om, forbrugerne, har også givet juiceren gode anmeldelser og flotte ord med på vejen.

På WhiteAway.com har den fået en samlet score på 4,6 ud af 5, og én af de ting, som anmelderne i høj grad lægger mærke til, er maskineriet.

Med 1.200W og 3 hastigheder at vælge imellem er Bosch-modellen en maskine med gods i, og det kan ifølge brugerne mærkes.

Et andet punkt, som forbrugerne er meget tilfredse med, er, at maskinen er nem at rengøre.

Keramisk kniv giver maksimal udnyttelse

Den keramiske kniv, som maskinen er udstyret med, er ligeledes af høj kvalitet, og dens skarpe blad gør, at der udvindes maksimalt saft fra frugterne, hvilket i bund og grund er det, en god juicer skal kunne.

I en maskine af denne kaliber er der naturligvis også tænkt på sikkerheden, og denne model kan først startes, når alle delene er monteret korrekt.

På den måde undgår man potentielt farlige situationer, hvis man skulle komme til at samle maskinen forkert.3. Bosch MES25A0

Bosch MES4010 Juicer/Saftpresser
 • Anbefalet af Tænk som ”Et Godt Køb”
 • 4,7 ud af 5 stjerner på Skousen.dk
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
999,00 kr. 0,00 kr. 999,00 kr. Læs mere »

Denne model fra Bosch kan fås til en meget konkurrencedygtig pris på blot 600,-, og den placerer sig dermed i bunden af prisskalaen for maskinerne i denne test.

Tænk har anbefalet denne juicer som ”Et Godt Køb”, hvilket kort og godt betyder, at maskinen er god og billig.

Trods en motorkraft på 700W, som er noget lavere end testens øvrige modeller, vinder den på effektivitet og det, at maskinen i bund og grund er godt bygget.

Juiceren er et godt valg for dig, som køber en juicer for første gang, og som skal starte et sted, hvor prisen ikke vælter budgettet, men samtidig har høje krav til kvaliteten og funktioner. 

Centrifugaljuicer i lyst og lækkert design

Maskinen er holdt i hvide farver med detaljer i stål, og det lette udtryk gør, at den ikke fylder meget for øjet.

Der er ligeledes tænkt over maskinens fysiske størrelse, og der er inkorporeret et rum til ledningen, så den kan skjules helt efter brug.

Skridsikre gummifødder gør desuden, at juiceren står stabilt på bordet, og man skal altså ikke være bange for at komme til at skubbe den ud af kurs.

Funktionalitet og sikkerhed over alt

Uanset om denne Bosch-model fungerer som en begynderjuicer, eller om den er nr. 3 i rækken, er funktionaliteten det allervigtigste – både dette og brugervenlighed er der i høj grad tænkt over her.

Først og fremmest skal maskinens store påfyldningsrør nævnes.

Med en diameter på 73 mm. behøver du sjældent at bruge tid på at skære frugter eller grøntsager over, inden de kommer i juiceren, og du fylder altså hurtigt den medfølgende juicekande på 1,25 liter op.

Rengøring

Et andet punkt, hvorpå denne maskine udmærker sig, er ift. rengøring. Alle delene kan nemlig tåle vask i opvaskemaskinen, hvilket fjerner hele opvaskebyrden.

Sikkerheden spiller endvidere en stor rolle i det samlede billede. Maskinens førnævnte gummifødder gør, at den står stabilt og solidt plantet på bordet, så selv ikke et par ivrige børnehænder kan rive den ned.

Ej heller kan du komme ud for, at dit barn selv forsøger sig med at samle maskinen og derved kommer galt af sted, da juiceren er bygget således, at den først kan starte, når alle dele er monteret korrekt.

En stor portion kundetilfredshed

Èn ting er, hvordan ting fungerer på papiret, en helt anden ting er, hvordan de fungerer i praksis, og også her uddeles der stjerner til denne Bosch-model.

Forbrugernes dom

Forbrugerne hos Skousen.dk er mere end tilfredse med alt fra juicerens lette udseende og hvide farve til funktionaliteten.

Den er nem at bruge, nem at rengøre, og ikke mindst er de positivt overraskede over, hvordan en maskine til den pris fungerer så godt.

På baggrund af 13 individuelle anmeldelser tildeles maskinen 4,7 ud af 5 stjerner, og hver og én af anmelderne anbefaler den til andre.


4. OBH 6749 Prestige

OBH 6749 Prestige Saftpresser
 • Tænk giver juiceren bedømmelsen "god"
 • Topscorer hos Råd og Rön
 • star
  Testvinder i Metro
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
579,00 kr. 0,00 kr. 579,00 kr. Læs mere »
579,00 kr. 0,00 kr. 579,00 kr. Læs mere »

I samme lave prisklasse som den forrige model finder du denne model fra OBH Nordica til omkring 600,-.

Magasinet Metro har endda udnævnt denne model til testvinder, og den vandt meget på de mange funktioner og kvalitetsløsninger, som kommer til den uhørte lave pris.

Stærk motor

Denne maskine har en stærk motor på 800W, og den juicer både frugt og grøntsager, og den er tilmed kendt for at få meget saft ud af både frugt og grønt.

Udtryksmæssigt minder den meget om Bosch MES4010-modellen med den sorte farve og det rustfri stål, men prisen er altså halveret her.

Maksimal nydelse og minimal ydelse

Med modellen fra OBH Nordica får du en lang række gennemtænkte funktioner, som giver dig et maksimalt udbytte, uden at det kræver ret meget af dig.

Æder hele frugter og grøntsager

Et bredt rør sørger for, at du ikke behøver at skære dine frugter og grøntsager over, inden du kommer dem i maskinen.

Derudover er maskinen lavet således, at alle delene på nær rivejernet kan gå i opvaskemaskinen, hvilket er en stor fordel ved modellen.

De dele, som ikke kan skilles fra maskinen, rengøres ligeledes nemt ved hjælp af den medfølgende børste.

Maskinen, som giver plads til eksperimenter 

Trods den lave pris kan denne model anvendes til en lang række af forskellige discipliner, både frugt- og grøntsagsjuices og -smoothies.

På grund af den stærke motor kan maskinen juice alt lige fra hårde gulerødder og rødbeder til overmodne pærer, og de 2 hastighedsindstillinger, du kan vælge imellem, gør, at du kan få det meste ud af alle råvarer.

Ønsker du at bruge frugt- og grøntsagskødet til bagværk eller madlavning, er der også råd for det.

Kødet skilles nemlig fra juicen, og du kan let og hurtigt tage det fra og bruge det i den sammenhæng, du ønsker.

Kundetilfredshed over hele pladen

På Wupti.com bliver det tydeligt, at OBH-modellen lever op til de flotte roser, som den får med på diverse hjemmesider – forbrugerne er nemlig fuldt ud tilfredse.

Med en gennemsnitsrating på 4,6 ud af 5 stjerner får juiceren ros for dens udnyttelse af både frugter og grøntsager og den nemme rengøring – alt dette og meget mere til den lave pris, som brugerne er meget positivt overraskede over.5. Electrolux ESF2000

Electrolux ESF2000 Saftpresser
 • Tænk giver karakteren "God"
 • Topscorer hos svenske Råd&Rön
 • Tænk: "Meget saftpresser til pengene"
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Tænk siger "god" for juiceren

Tænk bedømmer denne juicer som værende ”God”, og de siger om den, at man får ”meget saftpresser for pengene”.

Prisen ligger på omkring 850,-, og bedømmelsen i Tænk har utallige rosende gloser med på vejen.

Electrolux har ifølge forbrugermagasinet lavet en juicer med mange gode egenskaber og funktioner, og der er tænkt over både funktionalitet og design.

Stilrent udtryk og stor kapacitet

Denne Electrolux-model er designet i lyse toner og rustfrit stål, så den passer ind i de fleste hjem, og har man ikke nok skabsplads til at gemme den væk efter brug, kan den også sagtens stå fremme uden at forstyrre øjet.

Stærk motor

Motoren mønstrer hele 800W, og det betyder, at du kan lave meget juice – hurtigt.

Du kan vælge én af de to forskellige hastigheder alt afhængig af, om du juicer hårde eller bløde frugter eller grøntsager – maskinen kan klare det hele.

Dertil kommer det ekstra store påfyldningsrør, der gør det muligt at komme hele æbler og deslige direkte i juiceren.

Med en opsamlingsbeholder på hele 2 liter behøver du kun sjældent at tømme den, inden du kan juice videre.

Der medfølger desuden en smart afskumningsfunktion, så du kan få din juice helt uden skum.

Masser af sikkerhed og brugervenlighed

Sikkerhed og brugervenlighed er to af de absolut vigtigste ting, når det kommer til juicere, og her leverer denne model fra Electrolux i høj grad.

Først og fremmest er maskinen udstyret med en interlock sikkerhedslås, og dette gør, at maskinen ikke kan starte, før låget er låst. Dette sikrer både imod beskadigede fingre og sprøjt fra frugtsaft.

Skridsikker og tåler opvaskemaskine

Derudover har maskinen også skridsikre gummifødder og en lang ledning, som gør, at du kan placere den lige, hvor du ønsker – eksempelvis på sikker afstand af kogeplader – og når først den er placeret, bliver den stående.

Desuden kan alle aftagelige dele tåle at komme i opvaskeren, hvilket gør maskinen til en udpræget fornøjelse at bruge – også når den skal gøres ren og klargøres til næste omgang.


6. Braun J500 juicer i sort

Braun J500 Juicer Tænk Bedst i Test
 • "Bedst i Test" hos forbrugermagasinet Tænk
 • Gode anmeldelser hos brugerne 5 stjerner ud af 5
 • Nem rengøring og kraftig motor
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Braun står bag testens sidste juicer, og med Tænks nominering af maskinen som værende ”Bedst i test” og en pris på godt 900,- er dette et rigtig godt bud på en god maskine til en ligeså god pris.

Tænk fremhæver maskinens meget lave støjniveau og den kraftige motor, som sikrer en effektiv og hurtig juicing.

Testvinder til en yderst fornuftig pris

Maskinens sorte og lette udtryk gør den til en stilren del af inventaret i dit køkken, og med den praktiske ledningsopbevaring i bunden af maskinen er den meget let at skjule.

Bag det lette udtryk gemmer sig en effektiv motor på hele 900W med to forskellige hastighedsindstillinger, og den kan lave et glas frisk juice på 15 sekunder og en hel liter på under 1 minut, hvorfor du altså ikke skal vente længe på et glas forfriskende og sundt juice.

Det store påfyldningsrør er med til at gøre den hurtig og nem at bruge, idet du sjældent er nødt til at skære dine frugter og grøntsager i stykker, inden du juicer dem.

De to forskellige hastigheder gør maskinen egnet til at juice både hårde og bløde grøntsager og frugter, og indstiller du den rigtigt, kan den klare det hele.

Fokus på den nemme rengøring

Det er de færreste, som gider bruge hverken tid eller energi på at rengøre deres juicer, og derfor falder det også på et tørt sted, at alle de aftagelige dele på denne Braun-model selvfølgelig kan vaskes i opvaskemaskinen.

Til den del af maskinen, som ikke kan skilles ad, medfølger der en optimeret børste, hvormed du let og hurtigt rengør resten af maskinen.

Du behøver altså ikke at nøjes med at bruge din nye juicer til særlige lejligheder – den lette rengøring gør den meget velegnet til hverdagsbrug også.

Mere end bare juice 

Trods den beskedne pris er der i høj grad lagt energi i detaljerne i denne maskine.

Eksempelvis samles al frugtkødet i en separat beholder, og du kan nemt tage kødet fra og bruge det i andre sammenhænge; blandt andet bagværk eller madlavning.


Opsamling

Her i testen har vi samlet seks af markedets allerbedste juicere, som alle har fået flotte ord med på vejen af testmagasiner såvel som forbrugere, og som kan erhverves til omkring 600,- og op til det dobbelte.

Med forskellige fordele og funktioner er der både noget for ”juicenovicen”, for den erfarne juicer og alle derimellem, og vi håber, du er blevet klædt bare lidt bedre på til at vælge din næste juicer.

Fælles for alle juicerne i testen er, at du er garanteret kvalitet, funktionalitet og et flot design.

Det er altså helt op til dig og dine personlige behov at vælge, hvilke funktioner der er vigtigst for dig; måske skal du have en maskine med et lavt støjniveau, eller måske foretrækker du en maskine, hvor alle delene kan gå i opvaskemaskinen.

Uanset hvad er der en masse at komme efter blandt juicer testens udvalgte juicere.

Er du ude efter en juicer, hvor du får rigtig meget til en overkommelig pris, er der i høj grad inspiration at hente her.

Både modellerne fra OBH Nordica og Braun ligger helt nederst på prisskalaen, og her får du altså i begge tilfælde en rigtig god og solid juicer til en god pris.

Ønsker du at opgradere din nuværende juicer til en bedre – eller vil du bare gerne starte på toppen – vil modellerne fra Philips og Bosch være for dig.

Uanset hvilken model du ender med, ønskes du rigtig god fornøjelse med din nye juicer.

Må I få et sundt og godt samarbejde de næste mange år.

Slowjuicere

Centrifugaljuiceren, som har været repræsenteret i denne juicer test, skal ikke forveksles med slowjuiceren.

Slowjuiceren er i en liga for sig, og vi tester et udvalg af de allerbedste slowjuicere her.

En slowjuicer bearbejder de råvarer, du juicer, mere skånsomt end en centrifugaljuicer, og man undgår på den måde den kraftige oxidering af råvarerne, som man får, når centrifugaljuiceren slynger frugterne og grøntsagerne rundt ved høj kraft og hastighed.

Med en slowjuicer får du en anderledes ren saft og juice, hvor respekten for råvarerne er i højsædet.


Kilder

Danske Tænk, som er en uvildig instans, er nedsat af forbrugerrådet, og tester jævnligt husholdnings-, bolig- og haveprodukter. Du finder tænks tests her hos Tænk

RådogRön, er den svenske pendant til Tænk. RådogRön tester også jævnligt husholdnings-, bolig- og haveprodukter. Du finder RådogRöns test her hos RådogRön

Det skal lige siges, at det koster penge at læse artiklerne, men det er småpenge ift. hvad du får - Tænk tager 52,- for et abonnement, og så får du også et fysisk blad tilsendt med alle deres seneste tests.

RådogRön tager 35,- for en artikel og 55,- svenske kroner for et abonnement.

Peter

Peter

Dedikeret familiefar 

Jeg har så længe jeg kan huske, nørdet meget med at købe de rette de rette hvidevareprodukter og andet grej, der indgår i husholdningen - til de laveste priser. Det er jo trods alt ikke småpenge som man kan spare. Og når det nu er standard varer, som findes i diverse webbutikker, hvorfor så ikke finde den laveste pris?


Vurder artiklen:

Juicer Test 2018 “Bedst i Test”
5 (100%) 6 stemmer

Relaterede artikler