Robotplæneklipper Test 2018 – De bedste robot græsslåmaskiner

Robotplæneklipper Test - Bedste robot græsslåmaskine

Tests af robotplæneklippere

De fleste mennesker kender til det der med at have travlt i hverdagen.

Man går på arbejde, børnene skal afleveres i skole, og så skal der også lige laves mad og ordnes diverse ting, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag.

Derfor er der også kommet stor fokus på, at de praktiske ting i hjemmet skal kunne klares hurtigst muligt. Det er ikke alle, der har tid til at støvsuge, vaske gulve eller slå græs i haven grundet en travl karriere.

Med den moderne teknologi, som udvikler sig hele tiden, er disse huslige pligter heldigvis blevet meget nemmere. Du har i dag faktisk mulighed for at få ordnet dit gulv eller din græsplæne uden at skulle røre en finger selv.

More...

På den måde kan du hurtigt få hverdagen til at hænge bedre sammen, og der bliver dermed mere tid til at slappe af med familien og nyde kvalitetstid med venner.

Du kan i dag for eksempel investere i en robotplæneklipper, som sørger for, at din græsplæne er nyklippet og flot, uden du selv skal gøre noget for det.

Det smarte ved en robotplæneklipper er nemlig, at du kan sætte den igang, og så kører den ellers i din have og passer sig selv.

Dog findes der rigtig mange forskellige på markedet, og mange af disse har også forskellige funktioner.

Hvis du har brug for at danne dig et bedre overblik over dine forskellige muligheder, så kan du læse med i denne test af robotplæneklippere og blive meget klogere på, hvilken model du skal investere i.  


Robomow Robotplæneklipper/robot græsslåmaskine rs 615 u plæner op til 1.600 m2

Robomow RS615U Robotplæneklipper

 • "Bedst i test" hos forbrugerrådet Tænk
 • "Bäst i Test" hos svenske Råd & Rön
 • Testvinder hos aftonbladet
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Robomow RS 615 U

Ifølge Forbrugerrådet Tænk og det svenske Råd og Rõn er den første robotplæneklipper i testen her, nemlig Robomow RS 615 U, kåret som suverænt bedst i test.

Robomow RS 615 U klarer plæner på hele 1.600 m2.

Det er en lidt dyrere plæneklipper af slagsen, og den koster omkring 12.000 kroner. Dette betyder dog også, at du ikke går på kompromis med noget. 

Det er altså en robotplæneklipper, som sørger for, at din græsplæne altid er flot. Den klipper en almindelig plæne med både vådt og langt græs superfint, og den vil helt sikkert komme til at give dig en tiltrængt hjælpende hånd, når det kommer til arbejdet i haven.  

Robomow Robotplæneklipper RS 615 U til plæner op til 1.600 m2

Klipper næsten alle græstyper

Denne robotplæneklipper kan altså klippe næsten alle former for græs til punkt og prikke. Dog kan det, ifølge Forbrugerrådet Tænk, blive en mindre udfordring, hvis du har en græsplæne med meget groft græs.

Her har robotplæneklipperen nemlig fået en score på under middel. Derudover leverede den konstant gode resultater i testen, når det kom til klipningen af græsset.

Derfor vil den med garanti også efterlade et tilfredsstillende resultat i din have. Et andet kritikpunkt er dog, at robotplæneklipperen her er den største og tungeste i testen, hvilket kan gøre den svær at opmagasinere.

Grundet den store størrelse kan den nemlig være svær at bære rundt på. Hvis man ser bort fra dens størrelse, har den en god brugervenlighed, da den er meget nem at opsætte og betjene.

Noget andet, modellen får ros for, er strømforsyningen, fordi den netop kan holde sig i gang længe, sammenlignet med mange andre robotplæneklippere.  

Engelsk video af Robomow RS615 i aktion

En hurtig og stærk robotplæneklipper

Med denne plæneklipper er du sikret en smuk græsplæne på få timer. Den har en god opladetid på omkring 100 minutter, hvilket altså også gør, at man kan tage den hurtigt i brug.

Dermed er der også større mulighed for hurtigere at kunne komme ud og nyde en flot og nyklippet græsplæne på en varm sommerdag med hele familien.

Samtidig er denne robotplæneklipper også udstyret med et stærkere klippesystem, hvilket gør, at den formår at forbedre kvaliteten af din græsplæne over tid.

Du får dermed både en nyklippet samt en forbedret græsplæne ved at benytte dig af denne robotplæneklipper. 

Græsplænen helt i top

Du får her en hurtig og stærk robotplæneklipper, som hurtigt kan klare jobbet for dig, og som samtidig er rigtig god for din græsplæne.

Dog er et af de mere negative aspekter ved en stor og kraftig plæneklipper, at den ofte afgiver en del støj.

Et andet kritikpunkt, som både Forbrugernævnet Tænk og Råd og Rön påpeger, er nemlig lydniveauet på denne robotplæneklipper. Modellen her har nemlig en tendens til at lave en del støj, og hos Råd & Rön har den kun scoret 5 ud af 10 i lydniveau, mens den hos Forbrugerrådet Tænk bliver beskrevet som middel.

Hvis du dermed leder specifikt efter en robotplæneklipper, som ikke afgiver støj, så er det nok ikke denne model, du skal investere i.

Dog forhindrer det selvfølgelig ikke, at den efterlader en græsplæne med en kvalitet, der er helt i top. 

Besidder den nyeste teknologi

Du skal investere i denne robotplæneklipper, hvis du gerne vil være opdateret på den nyeste teknologi, når det kommer til forskellige funktioner.

Du har nemlig mulighed for at styre denne robotplæneklipper via en app på mobilen, og så besidder den både Bluetooth, en regncensor og en tyverialarm.

Du kan samtidig også være sikker på, at du løbende bliver opdateret via appen med programstatussen.

Det er altså en robotplæneklipper, der har mange funktioner, og som du nemt kan styre, selvom du ikke selv er i nærheden af den. Helt grundlæggende er denne model især egnet til dig, som ikke ønsker at gå ned på dit udstyr i haven.

Selvom denne robotplæneklipper lægger i den lidt dyre ende, så får du altså noget for pengene i form af en stærk og kraftig plæneklipper. Den gør sit arbejde, samtidig med at den kan så meget mere end bare at slå græsset i din have.

Resume af Robomow RS 615 U

 • God til næsten alle former for græs
 • Opnår et flot resultat
 • Besidder mange funktioner, og er nem at styre langt væk fra


2. Worx Landroid WR105SI M 500 robotplæneklipper

WORX Garden Robotplæneklipper S WR105si fjernstyres vha. app

Worx Landroid WR105SI M 500

 • Råd & Rön siger "Bra Köp"
 • 4,4 ud af 9 anmeldelser hos Roboteksperten
 • Drohnen.de giver en score på hele 94%
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Worx Landroid WR105SI M 500 robotplæneklipper

Den næste robotplæneklipper i denne test lægger til en pris på omkring 5.500 kroner.

Dermed er den altså en del billigere end førnævnte robotplæneklipper. Ifølge Råd & Rõn vil denne model helt sikkert være et godt køb for dig, der ønsker en hjælpende hånd til græsplænen.

Det er en nem robotplæneklipper at komme i gang med, fordi den ikke kræver nogen forprogrammering. Dette betyder, at når robotplæneklipperen er opladt, er alt, du skal gøre at trykke start og se frem til at få en velplejet græsplæne.

Derudover er det endnu en model med wifi, som kan styres direkte fra mobilen. Du behøver derfor ikke at være i nærheden af den, når den skal tages i brug.

Worx Landroid S 500 m2 Robotgræsslåmaskine WR105SI

En ny model

Denne model er en af de nyere fra mærket Worx. Dette betyder også, at der er lagt fokus på et godt klippesystem, hvor denne robotplæneklipper altså klipper helt til kanten.

Derudover besidder den 3-bladet skæring og funktioner som et zone-klip system, hvor du selv kan vælge specifikke zoner, der skal klippes, samt et bioklip-system.

Samtidig har de forskellige skærekapaciteter altså scoret 8 ud af 10 hos Råd & Rön, hvilket betyder, at det er en af de funktioner, som denne robotplæneklipper får stor ros for. 

Oplades med siden til

Når denne model er færdig med klipningen af græsplænen, vender den selv tilbage til den såkaldte dockingstation. Den oplades ydermere på siden, hvilket er enormt praktisk, da man slipper for græs, som kan være i vejen for opladningen hos mange andre robotplæneklippere.

Et kritikpunkt, som Råd & Rön påpeger i forbindelse med denne nye model fra Worx, er dog, at batteriet ikke holder særlig længe i forhold til nogle andre modeller.

Den har scoret 3 ud af 10, når det kommer til batteri hos Råd & Rön, men hvis du har en mindre græsplæne (op til 500 m2) og altså ikke skal have klippet et stort areal, så vil den egne sig superfint til det. 

Engelsk video af Worx Landroid i aktion

Gode brugeranmeldelser

Alt i alt ses denne robotplæneklipper fra Worx som et udmærket køb både hos Råd & Rön, men også blandt de forskellige brugeranmeldelser.

Dette siger helt sikkert også noget om modellen og dens effektivitet. Hos roboteksperten.dk får denne model superfine anmeldelser og har en samlet score på 4,4 stjerner ud af 5.

Det er selvfølgelig en masse gode oplevelser, som ligger til grund for de gode anmeldelser blandt forbrugere.

Mange forbrugere fremhæver især den nemme montering, og at den efterlader et flot resultat, hvilket gør den til en fin investering.

Du får her en robotplæneklipper, som har nogle forskellige klippesystemer og som tjener sit formål superfint.

Den er egnet til dig, som går op i klippesystemer og som ønsker en enkel og ukompliceret opsætning af din robotplæneklipper. 

Resume af Worx Landroid WR105SI M 500

 • God skærekapacitet
 • Op til 500 m2
 • Nem montering
 • 4,4 ud af 5 stjerner fra 9 anmeldelser hos roboteksperten.dk  

3. WORX LANDROID M 1000 Robotplæneklipper(WG791E.1)

Worx Garden Landroid M WG796E plæner op til 1000 m2

WORX LANDROID M 1000(m2) Robotplæneklipper

 • Tænk - "Bedst i Test" 2015
 • Topscorer med 84 point hos svenske Råd&Rön
 • Brugerscore på 4,7 ud af 22 anmeldelser hos Wupti
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Worx Landroid M 1000

Denne model WG791E.1 fra WORX får gode anmeldelser hos både Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön. Derved giver den altså også modellen RS 615 U fra Romobow hård konkurrence.

På trods af dens lille størrelse bliver den nemlig beskrevet som en robotplæneklipper, der sagtens kan holde trit med de store og robuste modeller fra Romobow.

Den kan nemlig også klare et stort arbejdsareal på helt op til 1000 m2, så hvis du har en stor have, behøver du ikke nødvendigvis at investere i de helt store modeller.

Her vil denne model nemlig også være relevant. Modellen kan fås til omkring 8.000,- kroner og vil alt i alt være en superfin investering. 

Worx Landroid Robotplæneklipper

Gode resultater

Robotplæneklipperen fra Worx efterlader gode resultater, næsten uanset hvilket underlag den kører på.

Det vil altså sige, at den efterlader et fint resultat, uanset om den kører på vådt græs eller langt græs.

Dog skal man ifølge Forbrugerrådet Tænk være opmærksom på, at den ikke altid efterlader et lige så godt resultat, hvis den skal klippe meget groft græs.

Ydermere påpeges det, at den i nogle tilfælde kan have svært ved at komme helt ud til kanterne.

Derimod havde modellen her ikke problemer, når det kom til forskellige hældninger eller et mere ujævnt underlag, hvilket altså ofte ses hos andre robotplæneklippere.

Samtidig er det en nem robotplæneklipper at skifte klinger på og indstille, når det kommer til klippehøjden.

En anden god ting ved lige netop denne model er, at den ikke efterlader slid på græsplænen.

Noget, som Forbrugerådet Tænk nævner, er dog, at den godt kan have hjørner, som gør, at det kan være svært at fjerne græsset på den, hvilket man selvfølgelig lige skal være opmærksom på. 

Engelsk video af Worx Landroid M 1000

Sluk for dine højtalere inden du starter videoen - Musikken er forfærdelig 😉

God til opbevaring og uden støj

Som tidligere nævnt har denne robotplæneklipper en lille størrelse, som gør den nem at opbevare sammenlignet med andre robotplæneklippere, der godt kan virke lidt store og klodsede.

Du har altså rig mulighed for at gemme den væk, når den ikke skal bruges. Størrelsen på modellen her gør den nemlig meget nemmere at bære rundt på i forhold til mange andre modeller. Dette er desuden også med til at øge brugervenligheden. 

Robotplæneklipper med lavt støjniveau

En anden positiv ting ved denne robotplæneklipper er, at den ikke afgiver for meget støj, hvilket godt kan være tilfældet med mange andre robotplæneklippere.

Dette betyder simpelthen, at I kan sidde i fred og ro ude i haven uden at blive forstyrret af støj fra plæneklipperen.

I modsætning til mange af de andre robotplæneklippere i denne test besidder denne model dog ikke en tyverialarm, og den kan heller ikke styres via en app på mobilen.

Til gengæld har den både en regncensor og autoprogrammering, så den kan klippe plænen, lige når det passer dig.

Hvis du derimod ønsker en model, der har mange avancerede funktioner, så er det ikke denne robotplæneklipper, du skal investere i.

Denne model egner sig superfint til dig, som ønsker en robotplæneklipper, som tjener det formål, at den efterlader en flot og nyklippet græsplæne. 

Resume af Worx Landroid M 1000

 • Kan konkurrere med de store maskiner 
 • God til opbevaring og godt lydniveau
 • Scorer 4,6 ud af 5 stjerner fra 11 anmeldelser hos roboteksperten.dk

4. Robomow robotplæneklipper RC308U

Robomow RC308U Robotplæneklipper op til 1000 m2

Robomow RC308U Robotgræsslåmaskine

 • 5 stjerner hos Roboteksperten
 • Tænk vurderer Robomow RC308 til at være god
 • Råd & Rön vurderer Robomow som et godt køb
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Robomow RC308

Den næste robotplæneklipper i denne test findes til omkring 8.500 kroner.

Den er nem at bruge og let at installere, så du derved hurtigt kan komme i gang med at slå din græsplæne.

Både Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön beskriver denne robotplæneklipper som værende en god investering for dig, der gerne vil spare tid, når det kommer til at slå græsset i haven.

Overordnet set vurderes plæneklipperens klippekapacitet som god, dog kan der opstå problemer, når det kommer til klipning af langt og groft græs samt et ujævnt underlag. 

Derfor egner denne robotplæneklipper sig altså bedst til dig, som har en jævn græsplæne i forvejen. Dog opvejer denne model for dette ved at være god, når det kommer til at begrænse både ukrudt og mos i din have. 

Robomow RC 308 U robotplæneklipper test og bedst

Brugervenlig og nem at opbevare

Denne model fra Robomow er kompakt og fylder ikke meget, hvilket gør den nem at håndtere samt opbevare, når den ikke er i brug.

På den måde slipper du for at have en stor og klodset plæneklipper stående i haven, når du har gæster.

Derudover er brugervenligheden helt i top, og denne robotplæneklipper scorer både højt, når det kommer til opsætning og betjening. Det er altså en model som er nem og simpel at bruge, samtidig med at den besidder funktioner som opsætning af personlig plæne- og klippeindstillinger.

Den vil derfor egne sig perfekt til dig, som måske ikke helt kan overskue en alt for stor robotplæneklipper, men stadig ønsker smarte funktioner.

Robotstøvsuger med relativt højt støjniveau

Et andet kritikpunkt, som ses hos både Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön, omhandler lydniveauet på plæneklipperen, da den godt kan larme en del og måske komme til at forstyrre naboerne lidt. 

Til gengæld scorer den højt, når det kommer til at oplade batteriet, og så holder den længe i forhold til mange andre robotplæneklippere. 

Specifikationer

Selvom det er en simpel og brugervenlig robotplæneklipper, så besidder den forskellige funktioner, som helt sikkert vil gøre sig nyttige, når det kommer til at slå græsset i din have.

Sikkerheden omkring plæneklipperen vurderes til at være god, og den besidder en tyverialarm, så du får besked, hvis den skulle blive stjålet.

Derudover har den også en indbygget regnsensor, så du ikke behøver at være nervøs for, at den bliver ødelagt i regnvejret.

Dette er også en af de modeller, som kan styres via en app på din mobil, og så har den også autoprogrammering.

Græsareal op til 800 m2

Den egner sig ydermere til et areal på omkring 800 m2, så den er altså god til en stor have. 

Dog skal du selvfølgelig være opmærksom på, om den vil kunne klare underlaget i netop din have, da et af de kritikpunkter, der er ved denne model, netop er, at underlaget ikke skal være for groft eller ujævnt. 

Alt i alt er dette en fin robotplæneklipper, hvilket også afspejler sig i brugeranmeldelser, hvor den scorer hele 5 stjerner hos Roboteksperten.dk.

Det vil være en fin robotplæneklipper til dig, der ønsker en enkel plæneklipper, der stadig besidder nogle brugbare funktioner.

Resume af Robomow RC308

 • Brugervenlighed i top 
 • Brugbare funktioner 
 • 5 stjerner hos Roboteksperten.dk 

5. Bosch robotplæneklipper - Indego 350 Connect

Bosch Robotplaeneklipper Indigo 350 connect anvendes op til 350 m2 smartphone

Bosch Indego 350 Connect

 • RådogRön vurderer Robomow som et godt køb
 • Gørdetselv.dk giver scoren 4,5 ud af 5
 • Homeandsmart.de giver en score på 97% ud af 39 stemmer
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Bosch Indego 350 Connect

Hvis du har en lidt mindre have, så kan en Bosch Indego 350 Connect robotplæneklipper være en god idé at investere i.

Denne model har nemlig et arbejdsareal på 350 m2, hvilket altså egner sig fint til en mindre have.  

Modellen ligger til omkring 8.500 kroner og vurderes også som en god investering af Råd & Rön.

Robotplæneklipperen fra Bosch får ydermere gode anmeldelser, når det kommer til at slå en almindelig græsplæne. Her beskrives udseendet på græsplænen også som værende pænt efter et par dage.

Ifølge Råd & Rön kan det dog blive mere problematisk, hvis der er tale om meget langt græs eller ujævnt græs - Dvs. du skal bare lade den køre oftere når græsset er langt. 

Til gengæld scorer den næsten helt i top, når det kommer til lydniveauet, hvilket altså betyder, at du ikke kommer til at høre klager fra naboerne, når denne robotplæneklipper har været i gang. 

Bosch indego 350 connect robotplæneklipper

En robot med logicut navigationssystem

Noget smart ved lige netop denne robotplæneklipper er, at den besidder det såkaldte logicut, som er en form for navigationssystem. Den kan simpelthen registrere din græsplænes størrelse og form, inden den går i gang med at klippe, så dens klipperute bliver så effektiv som overhovedet muligt.

Robottens multifølere registrerer desuden forskellige forhindringer, så robotten nemt kan fortsætte den rute, den har planlagt via logicut. 

På den måde undgår du, at robotten skulle komme til at køre ind i diverse potter og planter, som du sikkert har stående i haven. Den husker selvfølgelig også, hvor den har klippet, og kører i parallelle baner, så hele græsplænen bliver klippet til punkt og prikke.

Dog skal man være opmærksom på, at denne model ikke kører særligt længe på en opladning. Den kører nemlig kun op til 30 minutter, hvilket er væsentligt mindre end mange andre robotplæneklippere.

Dog vil dette ikke være noget problem, hvis din græsplæne ikke er særlig stor (op til 350m2) 

Engelsk video af Bosch Indego 350 Connect

En innovativ robotplæneklipper

Med denne robotplæneklipper får du altså en innovativ en af slagsen, hvor der også er tænkt over at gøre det så nemt som muligt for dig.

Du har nemlig også mulighed for at styre denne model gennem en app, og dens navigationssystem gør altså, at du får klippet din græsplæne over det hele.

 Den er ydermere nem at opbevare, da den ikke fylder særlig meget sammenlignet med andre modeller, og du kan altså nemt gemme den væk i et skur eller lignende.

Dog skal du være opmærksom på, at denne model ikke egner sig supergodt til store arealer med et ujævnt underlag. Det betyder dermed, at hvis du har en stor have, så er det ikke denne model, du skal investere i.

Denne model vil egne sig bedst, hvis du har en mindre have med et mere jævnt underlag. Her vil du med garanti få klippet plænen til et tilfredsstillende niveau. 

Resume af Bosch Indego 350 Connect

 • Egner sig godt til mindre arealer 
 • Logicut navigationssystem 
 • Nem at opbevare 

Fem gode muligheder

Efter at have gennemgået denne robotplæneklipper test, håber jeg, at du er kommet tættere på at investere i din nye robotplæneklipper.

Jeg har for så vidt muligt forsøgt at opstille fem gode modeller, som både har noget til fælles, men som også besidder nogle egenskaber, som varierer fra robotplæneklipper til robotplæneklipper.

På den måde har jeg altså forsøgt at skabe et overblik over fem forskellige muligheder for at gøre det nemmere for dig som forbruger at beslutte, hvad du ønsker at investere i.

På den måde kan du forhåbentlig blive helt sikker på, hvad det egentlig er, du søger efter, når det kommer til en robotplæneklipper. Som tidligere nævnt findes der nemlig mange forskellige modeller på markedet.

Jeg håber, at disse fem modeller vil falde i din smag, da jeg netop har forsøgt at finde nogle modeller, som har forskellige egenskaber.

Dette gælder både, når det kommer til at slå græsset, men også når det kommer til vægt, støj og opladning af batteri.

Jeg håber, at du ved at gennemgå denne test, kan komme tættere på et køb, og at det har været behjælpeligt og overskueligt for dig. 

Noget for enhver smag

Jeg har især bestræbt mig på at samle noget for enhver smag i denne test.

Det er nemlig uden tvivl dine behov, der i sidste ende tager beslutningen for dig, når det kommer til at investere i en robotplæneklipper.

Derfor har jeg samlet fem forskellige robotplæneklippere, som lægger i forskellige prisklasser.

Således skulle der gerne være noget for dig, der ønsker at investere i de helt dyre modeller, men også noget for dig, som gerne vil give lidt mindre.

Fælles for alle robotplæneklipperne i testen her er, at de selvfølgelig klipper din græsplæne og efterlader et tilfredsstillende resultat, mens forskellen er, at de besidder forskellige funktioner.

Nogle af dem egner sig også bedre til større og mere ujævne arealer end andre.

Hvis du godt kan ”nøjes” med en lille og kompakt robotplæneklipper, som egner sig bedst til et mindre arbejdsareal og et jævnt underlag, kan du nemt finde det i testen her.

Stor have = større robotgræsslåmaskine

Hvis du derimod har en stor have, som kræver en mere robust robotplæneklipper til at køre på et mere ujævnt underlag og et stort arbejdsareal, så kan du ligeledes finde det i denne robotplæneklipper-test.

Jeg har derved sørget for at samle lidt af hvert, og jeg håber, at det vil hjælpe dig med at finde den robotplæneklipper, der passer bedst til dine behov. 

Ligheder og uligheder

Mange af robotplæneklipperne i testen her kan styres via en app på telefonen, så du ikke behøver at være i nærheden af dem, når de skal i brug.

Du kan altså nemt sætte robotplæneklipperen i gang fra arbejdet, eller når du er ude at handle, hvilket gør plæneklipningen supernem.

Dog besidder nogle af modellerne ikke denne funktion, hvilket altså netop afspejler disse ligheder og uligheder, så du helt sikkert har mulighed for at finde noget, der passer til dig.

Måske ejer du ikke selv en smartphone, og derfor vil det heller ikke være relevant for dig at investere i en robotplæneklipper, der kan styres via en app på mobilen.

Hver robotplæneklipper i denne test har yderligere funktioner, som varierer fra plæneklipper til plæneklipper, så her handler det om at finde ud af, hvilke behov du har, inden du investerer i en af dem.

Der er noget for enhver smag, og jeg håber, at denne test kan hjælpe dig godt på vej mod at finde din nye robotplæneklipper. 

Find den relevante robotplæneklipper til dig

Modellerne i denne robotplæneklipper-test afspejler altså hver især noget forskelligt og gør sig bemærket på forskellige punkter.

Især modellen Worx Landroid M 1000 , også kaldet WG791E.1, gjorde sig bemærket ved at være en lille kompakt model, men stadig yde næsten lige så godt som den lidt større Robomow RS 615 U.

Til gengæld besidder modellen fra Worx ikke lige så mange funktioner og kan for eksempel ikke styres fra en app på telefonen.

Her er det værd at overveje, om det er meget vigtigt for dig, at din robotplæneklipper netop besidder en sådan funktion. Hvis dette er tilfældet, så er det måske en model som Robomow RS 615 eller en Robomow RC308, du skal tage et kig på.

Hvis det derimod betyder meget for dig, at din robotplæneklipper ikke afgiver for meget støj, så kan det være, at du skal overveje at investere i modellen Indego 350 connect fra Bosch.

Denne model vil også være relevant, hvis du søger en robotplæneklipper med logicut navigationssystem, som altså registrerer plænens størrelse og form, inden den går i gang.

Det kan også være, at du helst vil have, at din robotplæneklipper oplades på siden, så græsset ikke er i vejen. Hvis dette er tilfældet, så er det en model som Worx Landroid WR105SI, du skal investere i.

Hver model i testen her har altså forskellige funktioner og gør sig bemærket på den ene eller anden måde, så det er med at vælge, hvad der er vigtigst for dig.

Uanset hvilken model du vælger at tage i brug, så vil du helt sikkert ende med en flot græsplæne, da alle i testen efterlader et fint resultat og tilfredsstillende resultat. 

Gør hverdagen nemmere

Hvis du netop er en af dem, der ønsker at gøre din hverdag nemmere, så er det helt sikkert en god idé at investere i en af disse fem robotplæneklippere.

Du vil med garanti komme til at spare en del tid i hverdagen, især om sommeren, hvor det ikke kan undgås, at græsplænen skal klippes.

Ved at investere i en robotplæneklipper vil du få meget mere kvalitetstid med familien på de varme sommerdage i stedet for at koncentrere dig om, at haven skal passes, og græsset skal slås.

Robotplæneklippere er noget, som bliver mere og mere udbredt blandt den danske befolkning, hvilket altså også vidner om, at det er effektivt, og at det virker.

Derfor er det bare med at finde den model, du mener vil egne sig bedst til lige netop din have.

Der er fordele og ulemper ved alle de opstillede modeller i denne robotplæneklipper test, og nogle får naturligvis bedre anmeldelser end andre.

Dog er det, som tidligere nævnt, udelukkende dine egne behov, der skal tage beslutningen for dig.

Jeg håber derfor, at du vil finde denne test behjælpelig, og at det vil give dig et godt indblik i, hvad det egentlig er, du ønsker.  På den måde vil du hurtigt kunne finde den bedste robotplæneklipper for dig. 


Kilder

Danske Tænk, som er en uvildig instans, er nedsat af forbrugerrådet, og tester jævnligt husholdnings-, bolig- og haveprodukter. Du finder tænks tests her hos Tænk

RådogRön, er den svenske pendant til Tænk. RådogRön tester også jævnligt husholdnings-, bolig- og haveprodukter. Du finder RådogRöns test her hos RådogRön

Det skal lige siges, at det koster penge at læse artiklerne, men det er småpenge ift. hvad du får - Tænk tager 52,- for et abonnement, og så får du også et fysisk blad tilsendt med alle deres seneste tests.

RådogRön tager 65,- for en artikel og 55,- svenske kroner for et abonnement.


Peter

Peter

Dedikeret familiefar 

Jeg har så længe jeg kan huske, nørdet meget med at købe de rette de rette hvidevareprodukter og andet grej, der indgår i husholdningen - til de laveste priser. Det er jo trods alt ikke småpenge som man kan spare. Og når det nu er standard varer, som findes i diverse webbutikker, hvorfor så ikke finde den laveste pris?

Vurder artiklen:

Robotplæneklipper Test 2018 – De bedste robot græsslåmaskiner
2.4 (47.27%) 11 stemmer

Relaterede artikler