Robotstøvsuger Test 2018 || De 7 Bedste i Test

Robotstøvsuger Bedst i Test - Tænk og Råd og Rön 2018

Robotterne er over os

Heldigvis er det ikke den slags, vi behøver at frygte, men derimod den slags, som kan gøre hverdagen lidt nemmere for os.

Inden for de seneste år er robotter, der kan hjælpe med diverse praktiske gøremål, nemlig kommet meget frem – herunder robotstøvsugere.  

More...

De kan klare støvsugningen helt af sig selv, så du kan bruge tiden på andre sjovere ting og blot nyde, at dit hus altid er rent og pænt.

Det giver mere overskud i hverdagen, og derfor vælger rigtig mange danskere også at investere i denne hjælpsomme robot.

Mange forskellige typer af robotstøvsugere

Der er mange forskellige modeller på markedet, og er du interesseret i en ”hjælpende hånd” til rengøringen, kan du her få en introduktion til nogle af de mange gode muligheder her.

Jeg har kigget på nogle modeller i forskellige prisklasser og fra forskellige mærker.

De har alle nogle gode egenskaber og har klaret sig godt i diverse tests.

Hvilke parametre, de hver især gør det godt på, vil jeg komme nærmere ind på under de enkelte modeller. Og så må det derefter være op til dig at afgøre, hvad der er det væsentligste, når du skal investere i en robotstøvsuger.

Jeg vil i hvert fald forsøge at klæde dig godt på til at træffe den bedste beslutning og så du kan finde en robotstøvsuger, som passer til dine behov og krav. 


NEATO Botvac Connected Robotstøvsuger
 • Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk
 • Nummer 1 ud af 18 testede modeller hos Råd og Rön
 • Brugerscore på 4,6 hos WhiteAway
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Neato Botvac Connected robotstøvsuger

Denne robotstøvsuger må siges at være i en liga for sig. Inden den påbegynder arbejdet, scanner den rummet og lægger en rute, som den derefter følger. 

Det vil sige, at der med denne model – i modsætning til mange andre robotter – ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne, og du får derfor det allerbedste resultat.

Du kan desuden indstille den til at gøre det samme rum rent flere gange, hvis du ønsker en ekstra grundig rengøring, men som udgangspunkt burde det ikke være nødvendigt.

Medfølgende app til at styre støvsugeren

Du kan styre støvsugeren via den medfølgende app, hvori du også kan overvåge rengøringsprocessen.

Er du ikke hjemme og har brug for, at støvsugeren går i gang, kan du altså starte den via din telefon, og så kan du tilmed følge med i, hvordan rengøringen skrider frem.

Hvis støvsugeren skulle risikere at løbe tør for strøm, før den er færdig med arbejdet, finder den naturligvis selv hen til opladeren, og så fortsætter den, når batteriet igen er ladet op.

En video af hvordan Neato Botvac sættes op

Batteri til 2 timer

Robotstøvsugeren kan imidlertid køre op til 120 minutter på en fuld opladning, som tager tre timer, så den kan nå godt omkring, før den igen har brug for strøm.

Ekstrem stor rækkevidde...!

Faktisk kan den dække op til 440 m2, og det er altså meget mere, end vi har set ved de andre modeller i denne gennemgang. Desuden har den en støvbeholder, der kan indeholde 0,7 liter, hvilket også er mere end langt de fleste andre modeller.

Prisen er til gengæld også i den høje ende, men er du eksempelvis allergiker, er det altså en fornuftig investering. Det sparer dig for en masse besvær og bekymringer, da du altid kan forvente at komme hjem til et rent hus, og det er i mange tilfælde også værd at betale nogle penge for.

​​​​Dobbelt testvinder

Man kan da nok også godt vove at påstå, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til robotstøvsugere. Denne model har i hvert fald klaret sig rigtig godt i diverse tests.

Faktisk er den dobbelt testvinder, og vil du have en rigtig solid model, som efterlader et godt resultat hver eneste gang, er dette altså et godt bud.

Hos svenskerne kan de ikke få deres arme ned

Hos Råd og Rön har den en samlet score på 62, hvilket er det bedste af alle de 18 robotstøvsugere, der blev testet.

Her bliver den blandt andet rost for sin evne til at komme ind i hjørner og kroge, og desuden for at være god til at fjerne dyrehår.

Støvsugerens grundige rengøring langs vægge og i vanskelige områder skyldes blandt andet sidebørsterne og den kantede udformning, og dette gør den ideel til at fjerne støv og snavs langs eksempelvis gulvlister.

Hos Råd og Rön er de ligeledes begejstrede for støvsugerens evne til at navigere på fornuftig vis, hvilket skyldes dens scannere.

Tænk har rated Neato Botvac Connected som Bedst i Test

Også Forbrugerrådet Tænk er glade for denne robotstøvsuger, og den blev kåret som bedst i test i 2017.

Hos Skousen har støvsugeren da også fået hele 4,6 ud af 5 stjerner fra forskellige brugere, så det lader til, at der er noget om snakken.


2. iRobot Roomba 616

iRobot Roomba 616 robotstøvsuger
 • Tænk - "Bedst i Test" 2015
 • Brugerscore på 5 ud af 5 mulige hos Roboteksperten
 • Brugerscore på 4,4 ud af 26 anmeldelser hos WhiteAway
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
1.952,00 kr. 0,00 kr. 1.952,00 kr. Læs mere »

iRobot Roomba 616 robotstøvsuger

Den næste model i testen er Roomba 616 fra amerikanske iRobot, som er specialiserede i at fremstille netop robotstøvsugere.

Det er også ubestridt den billigste model, der er med i denne gennemgang, men ikke desto mindre klarer den sig ok i diverse tests.

Den har for eksempel fået en samlet score på 52% hos Forbrugerrådet Tænk, som roser den for evnen til at navigere og undgå forhindringer. 

Det bør også nævnes her, at den er rigtig god til at undgå trapper, hvilket ofte kan være en udfordring med netop robotstøvsugere.

Svær at tømme 

Til gengæld er den ifølge Forbrugerrådet Tænk lidt svær at tømme, når støvbeholderen er blevet fuld, og det er med til at trække helhedsvurderingen ned.

Denne robotstøvsuger kræver til gengæld ikke så meget vedligeholdelse, som tidligere modeller fra samme mærke, og det er selvfølgelig en fordel.

Den kommer desuden med sidebørster, som gør, at den kan komme godt ind i kroge og langs væggene, og så har den sensorer, som registrerer, hvis der er ekstra beskidt et bestemt sted.

Så får dette område endnu en tur, før støvsugeren går videre. På den måde får du et pletfrit resultat overalt i rummet.

Brugerne er vilde med iRobot Roomba 616

Selvom Forbrugerrådet Tænk altså ikke var lige begejstrede for alle aspekter ved denne robotstøvsuger, er brugerne tilsyneladende temmelig godt tilfredse.

Således har den hos WhiteAway fået 4,4 ud af 5 stjerner baseret på 26 uafhængige anmeldelser, og det må siges at være meget fornuftigt. 

På en Roboteksperten har den fået hele 5 ud af 5 stjerner fra 33 forskellige anmeldere, så det tyder på, at der er bred enighed blandt brugerne af denne robotstøvsuger.

Desuden er den blevet vurderet som god af det anerkendte svenske testsite Råd og Rön. Her nævnes igen støvsugerens evne til at undgå trapper, og så får den generelt gode point for sin håndterbarhed og brugervenlighed.

Lavt lydniveau 

Med denne robotstøvsuger er lydniveauet desuden temmelig lavt, hvilket også pointeres i brugeranmeldelserne.

Med et støjniveau på 61 dB larmer den nemlig væsentligt mindre end mange andre modeller på markedet, og det er naturligvis en fordel, hvis det er en støvsuger, der skal køre, imens man selv er i rummet.

Den kan støvsuge i op til en time, før den selv finder hen til opladeren for at genoplade batteriet. En fuld opladning tager 180 minutter.


3. Electrolux MotionSense  

Electrolux ERV5210TG Robotstøvsuger
 • 4,3 ud af 5 og bedst i test hos testfakta.se
 • 3,9 ud af 5 af brugerne hos Coop
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
4.999,00 kr. 0,00 kr. 4.999,00 kr. Læs mere »

Electrolux MotionSense ERV5210TG robotstøvsuger

Den næste model er lidt dyrere, men er stadig til at komme i nærheden af, da den alligevel ligger langt fra de helt dyre modeller.

Electrolux MotionSense navigerer godt og undgår til perfektion møbler, så du behøver ikke at bekymre dig om, om sofaen nu får grimme slagmærker, hvis du lader støvsugeren køre uden opsyn.

Desuden stopper den før trapper og afsatser, men lader sig til gengæld ikke standse af gulvtæpper og dørkarme.

Det vil altså sige, at det er en støvsuger, der kommer hele vejen rundt og selv på fornuftig vis kan styre rundt i huset.

Smart fjernbetjening medfølger 

Støvsugeren kommer desuden med en smart fjernbetjening, så du kan starte og styre den uden at behøve at rende efter den.

Er der et bestemt område, som den overhovedet ikke skal tilgå, kan dette klares med den medfølgende virtuelle væg, som forhindrer støvsugeren i at krydse en særlig grænse, som du selv vælger.

Ligesom modellen fra iRobot bruger denne 180 minutter på at blive fuldt ladet op, og så kan den støvsuge effektivt i 60 minutter bagefter, og det vil altså i langt de fleste tilfælde være nok til at komme godt omkring.

Den har et støjniveau på 75 dB, så den larmer en del mere end den første model, men det er stadig ikke slemt sammenlignet med mange andre støvsugere. 

Electrolux robotstøvsuger “Bedst i test”

Denne robotstøvsuger fra Electrolux er kåret som bedst i test hos testfakta.se.

Her blev den sammenlignet med seks andre robotstøvsugere og klarede sig væsentligt bedre end samtlige andre modeller.

Den fik her en samlet score på 4,3 ud af 5 og var dermed noget mere tilfredsstillende end de andre støvsugere i testen, som fik maksimum 3,8 trods det, at flere af de andre modeller var dyrere.

Af kunderne hos Coop får den desuden 3,9 ud af 5 stjerner, og det er altså kunder, der selv har brugt støvsugeren i praksis.

I testen hos testfakta.se fandt man, at støvsugeren fra Electrolux klarede at fjerne over 95% af skidtet på hårdt gulv og hele 96% på tæpper.

Således fik den 4,9 ud af 5 for sin rengøringsevne på forskellige underlag.

Eksempelvis hastigheden, som den kun fik 3,0 for, er så medvirkende til, at det samlede resultat bliver 4,3.

Er hastigheden afgørende?

Hvorvidt hastigheden er afgørende for dig, kan du bedst selv vurdere, men som udgangspunkt kan de fleste nok være enige om, at det vigtigste må være støvsugerens evne til at efterlade gulvene rene og pæne, og dette klarer den altså næsten fuldkommen fejlfrit.

I testen fremgår det også, at denne maskine er god til at undgå forhindringer.

Den tager sig god tid til at navigere rundt, og det betyder også, at den når ind i langt de fleste kroge og hjørner. Således missede den blot et enkelt hjørne, hvor en anden støvsuger i testen missede hele 173 steder.

Af de i alt 42 kontrolområder i testen missede den blot tre, og dette er altså ganske glimrende for en robotstøvsuger, som trods alt blot er en maskine.


4. Miele Scout RX1

Miele RX1 robotstøvsuger
 • 95% hos toptenreviews.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos Alt om Data
 • Brugerscore på 4,4 ud af 94 anmeldelser
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

Miele Scout RX1 robotstøvsuger

Støvsugeren her fra Miele kan køre i hele 120 minutter, før den har brug for at blive ladet op igen, og så tager det blot to timer, før den igen har et fuldt opladet batteri.

Det vil altså sige, at den kan nå temmelig langt omkring, før batteriet dør – faktisk kan den på den tid klare hele 150 m2, og det er mere end langt de fleste andre robotstøvsugere på markedet.  

Du kan naturligvis indstille den til at starte på et bestemt tidspunkt, hvor det passer dig.

Det vil altså sige, at du kan sætte den til at køre, imens du ikke er hjemme, og så komme hjem til fine, rene gulve.

Virtuel væg kan sættes op 

Hvis den går tør for strøm undervejs, finder den selv hen til opladeren og lader op, og ligesom mange andre robotstøvsugere kan den holdes væk fra et bestemt område med en særlig virtuel væg.

Med den gode navigationsevne behøver du heller ikke at være bange for at lade den køre uden opsyn, for den er fremragende til at undgå møbler og trapper.

Desuden har den sidebørster, hvilket gør, at den effektivt kommer ind i hjørner og vanskelige kanter, og du får dermed et rigtig godt resultat hver eneste gang.

Lydniveau kun som almindelig tale 

Du kan imidlertid også sagtens have den til at køre, imens du er hjemme, for med et støjniveau på blot 60 dB er det altså en af de mere lydløse modeller på markedet.

Derfor kan du sagtens slappe af på sofaen, imens den klarer det hårde arbejde.

Vil du have helt styr på støvsugerens rute, kan du benytte den medfølgende fjernbetjening til at styre robotten rundt i huset, og ellers kan den også sagtens selv lave en rute.  

95% hos Toptenreviews.com

Denne model fra Miele er blevet testet af siden toptenreviews.com, og her har den fået en samlet score på hele 95%.

Blandt andet fremhæves det netop, at robotstøvsugeren er meget stille, når den arbejder, og det er naturligvis en fordel, hvis du er i rummet samtidig. Desuden roses den for sin evne til at suge større objekter såsom kattegrus og brødkrummer op.

Altomdata er også begejstrede 

Hos altomdata.dk er de også begejstrede for denne støvsuger, og de har derfor givet den 4 ud af 5 stjerner, hvilket også må siges at være temmelig godt.

På diverse handelssider får den 4,5 af brugerne selv, så der er altså tilsyneladende mange, der er begejstrede for netop denne støvsuger.

Prismæssigt ligger den også fornuftigt – det er ikke en af de helt billige modeller, men du kan også sagtens finde mange, der er dyrere, og til prisen gør den det glimrende.


5. iRobot Roomba 895

iRobot Roomba 895 robotstøvsuger
 • 7,7 ud af 10 hos coolblue.nl
 • 3,8 ud af 5 stjerner på Amazon.com
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere

iRobot Roomba 895 robotstøvsuger

Endnu en model fra amerikanske iRobot – denne gang i den lidt dyrere ende, men til gengæld har denne model også nogle rigtig fine kvalifikationer. 

For eksempel kommer den med en app, hvorfra du kan styre støvsugeren.

Den har desuden indbygget WiFi, og det betyder, at du kan sætte den i gang, selvom du ikke selv er hjemme.

Kommer du pludselig i tanke om, at svigermor kommer på besøg efter arbejde, kan du altså blot åbne appen og sætte støvsugeren i gang, og så kommer du hjem til rene gulve.

Virtuel væg medfølger også til denne model

Igen medfølger en virtuel væg, så du kan afskærme et bestemt område af huset, hvis der er behov for det.

Den kan desuden indstilles til op til syv ugentlige støvsugninger, så den kan faktisk køre hver eneste dag på et bestemt tidspunkt, som passer dig godt. For eksempel når du er på arbejde, og om lørdagen, når du er til træning eller på café.

Med de gode navigationsevner kan du roligt lade den finde rundt i huset selv, for den undgår effektivt både møbler og trapper.

Er du hjemme, når den kører, er det heller ikke noget problem, for med et støjniveau på blot 58 dB forstyrrer den minimalt. Dvs. dens lydniveau er under normal tale.

Amazon-brugerne er begejstrede

Hos coolblue.nl får denne robotstøvsuger ros med på vejen og får en samlet vurdering på 7,7 ud af 10, og det er altså også rigtig fornuftigt. Alle anmeldelserne er på 3 stjerner eller derover, og her fremhæves blandt andet støvsugerens gode kvalitet og det færdige rengøringsresultat, som fuldt ud lever op til forventningerne. 

Amazon-brugerne er også begejstrede for denne støvsuger, og her har den fået 3,8 ud af 5 stjerner baseret på uafhængige anmeldelser fra brugerne.

Dækker op til 100 m2

iRobot Roomba har en opladningstid på 120 minutter og kan så støvsuge i 60 minutter bagefter – på denne tid kan den dække op til 100 m2, så den når vidt omkring.

Med både optiske og akustiske sensorer finder den de områder, der er særligt snavsede, og gør en ekstra indsats netop her, så dine gulve er “skinnende” rene og pæne overalt i huset, når maskinen har været i gang.


6. iRobot Roomba 875

iRobot Roomba 875 robotstøvsuger rengøringsevne op til 90 m2
 • Nummer 2 ud af 18 testede modeller hos Råd og Rön
 • 9 ud af 10 stjerner hos trustedreviews.com
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
3.499,00 kr. 0,00 kr. 3.499,00 kr. Læs mere »

iRobot Roomba 875 robotstøvsuger

Dette er den mest avancerede model i Roomba-serien fra iRobot, og det er naturligvis også derfor, at prisen er lidt højere.

Den gør op til 50% bedre rent end tidligere modeller fra samme serie, og den kan nemt rengøre 90 m2. Støvsugeren kører i op til en time på en fuld opladning, som tager 180 minutter.

Kommer ind i alle kroge og hjørner

Med de indbyggede sensorer undgår den effektivt møbler og trapper, men kommer alligevel ind i alle kroge og hjørner – blandt andet grundet sine sidebørster, som gør, at den når godt ind langs kanter og vægge. 

Den kan – ligesom modellen lige ovenfor – indstilles til at gøre rent på bestemte tidspunkter, hvilket gør, at du altid kan komme hjem til et pletfrit hus.

Har du kæledyr? 

Den har et 3-trins-rengøringssystem, som gør, at den efterlader et virkelig godt resultat og kan få selv de mindste støvpartikler med. Er du for eksempel allergiker eller har kæledyr, er dette derfor en støvsuger, der er værd at overveje.

Desuden har den naturligvis samme teknik som Roomba 895 i forhold til at gøre særligt godt rent der, hvor den registrerer mest snavs. Derudover har denne model også en medfølgende virtuel væg til afskærmning fra særlige rum eller områder.

Råd og Rön elsker iRobot støvsugeren

På det svenske testsite Råd og Rön ligger denne robotstøvsuger som nummer to ud af hele deres liste på 18 forskellige modeller. Den har således fået en samlet score på 56 og klarer sig især godt i forhold til navigering og mulighederne for programmering.

Hos trustedreviews.com, hvor der ligeledes anmeldes forskellige produkter, har den fået 9 ud af 10 stjerner, så det lader til, at der er noget om snakken. Her fremhæves det imponerende færdige resultat og især støvsugerens evne til at fjerne dyrehår, hvilket ellers kan være vanskeligt for mange støvsugere.

Enkelt og diskret design 

Er du ude efter en flot og stilren robotstøvsuger, som du sagtens kan lade stå fremme, er netop denne model også et godt bud.

Designet er nemlig enkelt og diskret, og derfor vil man knap bemærke, hvis den står i et hjørne og passer sig selv. Når støvsugeren er færdig med at gøre rent, eller når den løber tør for strøm, finder den selv tilbage til opladeren, og så er den klar igen efter få timer.


7. Vorwerk kobold VR200

Vorwerk Kobold VR200 robotstøvsuger
 • Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk
 • Testvinder i Stiftung Warentest
 • 4 ud af 5 stjerner hos Alt om Data
 • 5 ud af 5 stjerner hos Roboteksperten.dk
ForhandlerPrisFragtTotalLæs mere
5.999,00 kr. 0,00 kr. 5.999,00 kr. Læs mere »
6.499,00 kr. 0,00 kr. 6.499,00 kr. Læs mere »

Vorkwer Kobold VR200 robotstøvsuger

Den sidste model i denne omgang er fra mærket Kobold og er den dyreste støvsuger i min gennemgang. Den er imidlertid også effektiv og har for eksempel en roterende laser, der scanner rummet flere gange i sekundet og registrerer omgivelserne i en radius på 4 meter. 

Ud over dette er den udstyret med et væld af forskellige sensorer, som forhindrer den i at køre ud over afsatser, at køre ind i ting eller at ramme eksempelvis spejle og vinduer. Det er altså en intelligent støvsuger, som vi har med at gøre, og der er tydeligvis tænkt over hver eneste detalje i udviklingen af den.

Kan indstilles til at køre mens du er ude 

Den navigerer godt og undgår også nemt dørtrin og andre småforhindringer, og så kan den naturligvis indstilles til at gøre rent på bestemte tidspunkter. Du kan således indstille både dagen på ugen, klokkeslæt, og hvor længe rengøringen skal vare, og det kan du altså alt sammen gøre i en app på din telefon. Den kører 90 minutter på en fuld opladning, og dette tager tre timer at lade den op.

En kvalitetsstøvsuger ud over det sædvanlige 

Denne støvsuger ligger helt i top sammenlignet med andre robotstøvsugere på markedet, og den har da også fået flere gode anmeldelser med på vejen.

Blandt andet er også denne blevet vurderet som bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk. De lægger vægt på støvsugerens gode evne til at navigere i hjemmet og til at undgå diverse forhindringer på vejen.

Hos altomdata.dk får den 4 ud af 5 stjerner, og her er det primært prisen, der trækker lidt ned. Til gengæld får den 4,5 for kvaliteten og 4 for sin rengøringsevne.

Hos en Roboteksperten har den fået 5 ud af 5 stjerner af brugerne, og også i Stiftung Warentest har den klaret sig godt – her kom den ud som testvinder, og det tyder altså på, at der er noget om snakken med denne kvalitetsmaskine.

Planlægger selv sin rute 

Det er en støvsuger, der kan stå for hele rengøringen selv, og hvor du faktisk ikke behøver at gøre andet end at indstille den til, hvornår den skal starte.

 Den planlægger selv en rute og rengør de forskellige rum slavisk – når den er færdig ét sted, går den videre til det næste.

Løber den tør for strøm undervejs i processen, finder den hen til opladeren og fortsætter så der, hvor den slap, når batteriet igen er tilstrækkeligt ladet op.

Det er altså en virkelig ”klog” robotstøvsuger, som du roligt kan lade rengøre dit hus, imens du ikke er hjemme, og som grundet sin helt unikke software er i stand til på fornuftig vis af navigere rundt.


Hvilken robotstøvsuger skal man vælge?

Vi har nu kigget nærmere på nogle af de forskellige robotstøvsugere, der er på markedet, og det har forhåbentlig gjort dig en lille smule klogere på situationen. Der er imidlertid mange forskellige parametre, der spiller ind, når man skal vælge sig en støvsuger.

Prisen spiller en afgørende rolle

For eksempel er det klart, at prisen spiller en afgørende rolle i valget, og man må erkende, at der er en sammenhæng mellem kvaliteten og prisen på de mange forskellige robotstøvsugere. Dermed ikke sagt, at det kun er de dyreste, der kan være tilstrækkelige, for dette handler naturligvis også i høj grad om dine forventninger til maskinen.

Er det meningen, at den helt og holdent skal stå for rengøringen af huset selv, skal den naturligvis være temmelig god, men er den mere tænkt som en lille hjælper, der kan tage det værste i hverdagene, før du så selv tager hele turen i weekenden, er kravene muligvis lidt mindre.

Dermed kan du sandsynligvis nøjes med en billigere model, der så heller ikke har helt så mange smarte funktioner.

Robotstøvsugere ved allergi

Er du allergiker, kan det imidlertid godt betale sig at investere i en ordentlig robotstøvsuger. Der er flere af de helt gode af slagsen, som er særligt gode til allergikere, fordi de simpelthen er så effektive.

De får alt snavset med, og er der husdyr i hjemmet, fjerner de også effektivt dyrehår. Dette kan i særdeleshed være med til at lette tilværelsen for dig med allergi, og det vil uden tvivl spare dig for en masse rengøringstid.

Køber du en af dem, der er særligt gode til at navigere, kan du lade den køre om dagen, når du er på arbejde, og så kan du hver dag komme hjem til et pletfrit hjem, hvor du kan være i fred for din allergi.

Det må siges at være nogle penge værd, og en kvalitetsstøvsuger skal naturligvis også gerne kunne holde i en længere årrække, så du i det næste lange stykke tid ikke behøver at bekymre dig om støvsugningen.


Kilder

Danske Tænk, som er en uvildig instans, er nedsat af forbrugerrådet, og tester jævnligt husholdnings-, bolig- og haveprodukter. Du finder tænks test her hos Tænk

RådogRön, er den svenske pendant til Tænk. RådogRön tester også jævnligt husholdnings-, bolig- og haveprodukter. Du finder RådogRöns test her hos RådogRön

Det skal lige siges, at det koster penge at læse artiklerne, men det er småpenge ift. hvad du får - Tænk tager 52,- for et abonnement, og så får du også et fysisk blad tilsendt med alle deres seneste tests.

RådogRön tager 65,- for en artikel og 55,- svenske kroner for et abonnement.

Peter

Peter

Jeg har så længe jeg kan huske, nørdet meget med at købe de rette de rette hvidevareprodukter og andet grej, der indgår i husholdningen - til de laveste priser. Det er jo trods alt ikke småpenge som man kan spare. Og når det nu er standard varer, som findes i diverse webbutikker, hvorfor så ikke finde den laveste pris?


Vurder artiklen:

Robotstøvsuger Test 2018 || De 7 Bedste i Test
3.7 (74.29%) 7 stemmer

Relaterede artikler